Futottak még a Square Enix Presents műsorában

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!

Oké, a Life is Strange-bejelentésekről és a Project Athia végleges címéről külön is beszámoltunk, de így is akad még érdekesség, amiért muszáj végiggörgetnetek a cikket, ha lemaradtatok volna a műsorról! A bő 40 perces adás egyébként vissza is nézhető, ha pedig tetszett, amit láttatok, jó hírünk van, hiszen a nyár folyamán egy újabb streammel jelentkezik a Square Enix. De lássuk, mi történt még ma!

Minden, amit az Outridersről tudni akartál

Habár az Outriders kapcsán már nehéz újat mutatni, a Square Enix azért készült némi látnivalóval a műsorra, ami persze nem meglepő, hiszen ez lesz a legnagyobb megjelenése a közeljövőben - a játék április 1-jén jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára.

Egyfelől kaptunk egy hangulatos CG-trailert, másrészt egy olyan videót, ami minden lényeges tudnivalót összefoglal az anyaggal kapcsolatban:

Lara Croft crossoverekkel ünnepli a huszonötödik szülinapját

Noha Tomb Raider-fronton nagy meglepetések nem hangzottak el, formálisan is bemutatkozott a Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, és arról is szó esett, hogy milyen meglepetésekkel készül a kiadó a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján.

A Square a Ghost Recon: Breakpointtal és a War of the Visions: Final Fantasy Brave Exviusszal is hoz egy crossovert, és a Fortnite-vendégszereplés sem merül ki egy Lara Croft-skinben: március 23-án a Croft-birtokot is bejárhatjuk majd a Creative módban. Ezenkívül egy WETA-szobor és egy szakácskönyv bukkant fel az adásban.

Traileren a Just Cause Mobile

Az idén esedékes Just Cause Mobile egy CG-trailert kapott a Square Enix Presentsre, amely alapján joggal számítunk rá, hogy a sorozat védjegyének számító őrült akció a free-to-play anyagban is visszatér majd - Rico Rodriguez és Annika Svensson társaságában persze. A játék egyébként single, kooperatív és kompetitív tartalmakat is ígér.

Készül az újabb mobilos Hitman

A Hitman GO fejlesztői szállítják a következő mobilos Hitmant, amely egyelőre a Project Hitman Sniper Assassins címet viseli. Sokat nem tudunk még a játékról, de az első előzetes alapján nem egyetlen bérgyilkost irányítunk majd, és nagyon úgy tűnik, hogy a 47-es ügynököt is nélkülöznünk kell.

AR-játék érkezik a Space Invaders alapján

A Square Enix és a Taito összefogott, így készülhet el a Square Enix Montreal fejlesztésében a Space Invadersre épülő AR-játék. Sokat még nem láttunk belőle, de az AR felemlegetése, és az a marketinges lózung, hogy itt bizony meg kell majd mentenünk a világot, eléggé árulkodó. A Taito egyébként más címekkel is képviseltette magát a műsorban, ezeket az előzeteseket is megtaláljátok alább.

Jön a Fekete Párduc is a Marvel's Avengersbe

A Marvel's Avengers épp ma kapta meg a next-gen frissítését és a legújabb tartalmi kiegészítőjét Hawkeye-jal a főszerepben, de a készítők megosztották a közeljövő újdonságait összefoglaló roadmapjüket is:

A legnagyobb újdonságot természetesen a Fekete Párduc és Wakanda érkezése jelenti, és a fentiekből már az is kiderülhetett, hogy Pókemberre leghamarabb a nyáron számíthatunk majd.

A Balan Wonderworld is kapott egy új előzetest

Ne feledjük el, hogy március 26-án esik be a Balan Wonderworld, amely PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre kapható majd. Az új kedvcsinálóját alább nézhetitek meg:

1.
1.
Anti4730
Outriders, ide veled! Legbetegebb jatek az utobbi idokben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...