Már készül az új Ace Combat

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Ace Combat-sorozat alkotói egy különleges műsorral jelentkeztek a franchise huszonötödik születésnapja apropóján, ennek a végén árulták el, hogy már nagyban dolgoznak a következő játékon.

Egy hosszabb műsor keretei között tekintettek vissza az Ace Combat-sorozat elmúlt huszonöt évére a készítők - kissé megkésve, hiszen a jeles évfordulót tavaly ünnepelte a franchise. Akárhogy is, a videó így is hozott izgalmas hírt, a végén ugyanis a Kazutoki Kono, az Ace Combat producere megerősítette, hogy már készül a következő rész.

A folytatásról nem tudtunk meg semmilyen konkrétumot, csak az biztos, hogy a Bandai Namco és az ILCA közösen fejleszti majd. Az utóbbi csapat már az Ace Combat 7 munkálataiba is besegített, ők feleltek az átvezetőkért és a helyszínek megtervezéséért, jelenleg pedig az idén novemberben esedékes Pokémon: Brilliant Diamond és Shining Pearl játékokon dolgoznak.

Az első Ace Combat egyébként még 1995-ben jelent meg PlayStationre, nyugaton Air Combat néven. A sorozat azóta több mint húsz felvonást kapott, a legutóbbi rész, az Ace Combat 7 pedig 2019-ben debütált PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Egyelőre ez a legkeresettebb játék, több mint hárommillió példányt adtak el belőle.

3.
3.
Zisten
Háááát én annak örülnêk, ha FULL VR támogatással lehetne játszani majd minden módban.

Ott rontottam el, hogy a 7. részt a VR résszel próbáltam ki elsőnek. Az annyira király lett, hogy utána baromira nincs kedve az embernek TV-n játszani. A sztorit mondhatni el se kezdtem.
2.
2.
Obi Wan Kenobi
#1: szerintem is, nagyon klassz játék volt
1.
1.
hedzsooo
Jó lenne, ha az újabb részével majd azt a csapást követnék, ami ebben a mostani 7-esben volt megtapasztalható! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...