Teaser traileren a Metroid: Dread

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 22.
  • Teaser
Link másolása
Jövő héten újabb előzetest kapunk a soron következő Metroid-játékból, a Dreadből, amit most a Nintendo egy rövidke teaser trailerrel vezetett fel. Mire Samus megérkezik a ZDR bolygóra, az összes odaküldött E.M.M.I. robot ellene fordul.

Az idei E3-on rántotta le a Nintendo a leplet a Metroid: Dreadről, amiből azóta már kaptunk egy velős játékmenet-felvételt, valamint rengeteg érdekességet megtudtunk a játék leghalálosabb ellenségeiről, az E.M.M.I. robotokról is. Augusztus 27-én újabb előzetest kapunk majd a játékból, ezt pedig egy teaser trailerrel vezetik fel a készítők:

Samus az E.M.M.I. robotok visszaszerzésének céljából érkezik a ZDR-re, amiket kutatási célból küldött a Galaktikus Föderáció a bolygóra, de amint megérkeztek a gépek a felszínre, elvesztették velük a kapcsolatot. Ennél is rosszabb, hogy főhősnőnket a robotok ellenségként azonosítják, és így ők lesznek a Metroid: Dread legádázabb ellenfelei.

A hosszabb trailer, amiből kiderül majd, hogy miért van két különböző páncélban Samus, tehát a fentebb említett időpontban érkezik - a végleges játék pedig október 8-án jelenik meg, kizárólag Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...