Knockout City - beköszönt a szuperhősök kora

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Knockout City legújabb szezonja még odébb van, de a szervezők már most kiadnak egy új, korlátozott ideig elérhető játékfajtát. A holnaptól elérhető módban szuperképességekre tehetünk szert.

A Knockout City sok mai játékhoz hasonlóan a szezonokra bontott formulát követi, hogy így biztosítson mindig valami újdonságot a játékosainak. A második évad júliusban vette kezdetét, és így őszig kell a következőig várni, de a fejlesztők máris bedobnak valami frisset: egy korlátozott ideig elérhető játékmódot, amelyben szuperhősökké válhatunk.

Ha a megannyi, különböző hatású labda nem tette volna eddig is elég extrémmé a kidobósozást, a holnaptól induló játékmódban hétféle szuperképességre is szert tehetünk. A kör elején kisorsolt képességekkel láthatjuk az ellenfeleket a falon keresztül is, esetleg labdaalakba kényszerítve fel is kaphatjuk őket. Emellett szerezhetünk gyógyuló erőt, dupla ugrást és az átlagosnál több extraenergiát gyűjtő labdákat is

A Knockout City PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is elérhető. Aki még nem játszott vele, az az első 25 fejlődési szint teljesítéséig ingyen kipróbálhatja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...