GC 2021: Játékmenet-előzetesen az eFootball

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
A Konami free-to-play irányba viszi el focis játéksorozatát, amelyet ezentúl a folyamatosan fejlődő eFootballként kell keresnünk. Az új gameplay-előzetes azt mutatja be, mit is tud majd az újrakonfigurált cím.

Júliusban jelentette be a Konami, hogy átgondolja kissé a PES-sorozat sorsát, ami irányt váltva, free-to-play játékként folytatja működését. Az eFootball megjelenése idén őszre várható, a fejlesztők pedig mindenképp tartani akarják az ígéretüket, ezért cserébe viszont kevesebb funkcióval startol majd el az első változat. Hogy akkor mégis mit tud a játék? Erről szól a friss, hatperces előzetes.

A videó bemutatja az újrakonfigurált játékmenetet, amelynek középpontjában az egy egy elleni küzdelem áll, a párharc a labdáért. Új trükkökkel rázhatjuk le az üldözőket, míg a védekezők akár a testüket is felhasználhatják, hogy labdához jussanak, az új mozdulatok némelyikét pedig új animációk is kísérik. Különleges helyzetben lesznek a PlayStation 5-tulajok, hiszen a DualSense kontroller haptikus visszajelzéseinek hála szinte érezhetik a labdát.

A csapatjáték változatlanul fontos marad az eFootballban. A játékon belül ez okosabb, a taktikákat jobban követő AI-játékosokban nyilvánul meg, a játékon kívül pedig abban, hogy a fejlesztők a közösséggel együtt fejlesztik majd tovább a címet.

Az eFootball PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve iOS- és Android-eszközökre is meg fog jelenni.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...