GC 2021: Jön a Grow: Song of the Evertree bétája

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 30.
  • Korai verzió
Link másolása
A Grow: Song of the Evertree új szintre emeli a városépítést, hiszen egész világokat teremthetünk. A Prideful Sloth következő játéka bűbájosnak ígérkezik, amelynek elsődleges célja inkább a kikapcsolódás.

A Prideful Sloth a Yonder: The Cloud Catcherrel (ami épp a nyáron next-genesedett) már bizonyította, hogy jó helyen van a kezükben minden, ami bűbájos. A csapat következő játéka, a Grow: Song of the Evertree szintén olyan lesz, mint egy életre kelt tündérmese – már belepillanthattunk a Guerrilla Collective és a Future Games Show júniusi műsoraiban is.

A Grow-ban a feladatunk Alaria újrabenépesítése, ugyanis egy különleges alkímikusrend utolsó tagjaként egyedül nekünk van meg a képességünk rá, hogy visszaállítsuk az Evertree régi fényét, és vadonatúj világokat teremtsünk. A játék alapvetően nyugis városépítősdinek tűnik, amiben otthonokat és műhelyeket húzhatunk fel, gazdag testreszabási opciókkal, de feladatunk lesz a Withering eltakarítása is, az ugyanis még csírájában képes lenne elfojtani a születendő világokat.

A Grow: Song of the Evertree november 16-án fog megjelenni PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen, de a fejlesztők előbb tartanak egy bétát, amire már lehet jelentkezni.

Idén is van gamescomos aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...