Az első játékokhoz tér vissza az új Resident Evil-film

  • Írta: gorien
  • 2020. október 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A Paul W.S. Anderson nevével fémjelzett A kaptár-széria elérte az utolsó fejezetét, ez azonban nem jelenti azt, hogy Resident Evil-filmek nélkül maradnánk. A reboot az első két játék történetéből merít majd, és már színészeket is társíthatunk hozzá.

Miközben Milla Jovovich A kaptár-filmeket maga mögött hagyva a Monster Hunter-adaptációban bukkan fel legközelebb, a Constantin Film a Resident Evilt sem engedi el. Sőt mi több, rebootolásba kezd. Az új film, a Deadline értesülései szerint az első két játék történetét veszi majd alapul. A 47 méter mélyent is készítő író-rendező, Johannes Roberts a lehető leghűebben szeretné elmesélni annak a bizonyos, Raccoon City szempontjából sorsfordító éjszakának a történetét.

Ebből nagyjából sejthetjük, hogy mi lesz a sztori, és már azt is tudjuk, milyen gárda kelti majd életre a jól ismert szereplőket. Kaya Scodelario lesz Claire Redfield, Christ pedig Robbie Amell alakítja. Jill Valentine szerepében Hannah John-Kament köszönthetjük, Albert Weskerében Tom Hoppert. A Zombieland 2 után újra zombikkal viaskodhat Avan Jogia Leon S. Kennedyként, Neal McDonough pedig William Birkin laborköpenyébe bújik majd.

Nem ez az egyetlen mozgóképes Resident Evil-projekt, amit várhatunk: a Netflix egy élőszereplős és egy animációs sorozaton is dolgozik.

10.
10.
adamsfamily
#5: Szerintem Jovovich-éknak ez valami fétisük,hogy elk*rják a Capcom játékuk film adaptációit.
9.
9.
almaspite
Könyörgőm, csak ne nevezzétek el kaptárnak.

Tom Hopper-t még kegyetlenük rossz sorozatban/filmben nem láttam szerepelni, reméljük nem most kezdi el.
8.
8.
Ps fanboy
Ahhoz képest, hogy pár hónapja még a 7-ik részt említették, mint ihletforrás a film kapcsán, elöbb-utóbb csak zöldágra vergődnek valahogy...
7.
7.
Ps fanboy
Ahhoz képest, hogy pár hónapja még a 7-ik részt említették, mint ihletforrás a film kapcsán, elöbb-utóbb csak zöldágra vergődnek valahogy...
6.
6.
Dízel
Scodelario nagyon tetszetos no, meg a skins sorozatbol ismerem, de a szineszi venai nem valami jok. Mind1 ide nem is kell nagy szineszi alakitas. Egy lassabb tortenetvezetesu, 2 oras filmbol sokmindent ki lehetne hozni. Ehhez persze el kene felejteni a michael bay fele koncepciot hogy az a film a jo ahol minden felrobban. Lehet kaoszt csinalni ahogy racoon cityben is volt, de ehhez kell egy sotet atmoszfera teremtes.
5.
5.
FreeKatana
Mindig optimistán állok hozzá egy új részhez, hogy utána csalódjak. Anderson-Jovovich utolsó felvonásban tapasztalt ámokfutása már megingatott ebben, de azért összeszedtem magam.
Az mindenképp jól hangzik, hogy az első részt akarják filmre vinni. Remélem lassabb tempót diktál majd, ahogy annak lennie kell. Csak az a kérdés, hogyan kerülnek ide a 2. rész szereplői? Ha szeretnék egybemosni a két részt, akkor nem lesz idő egyik szál kibontására sem. Vagy megint ilyen keverék lesz. Birkint még be lehet hozni, ha a Chronicles játékokból indulunk ki, de a többiek.
Castingról nem ezek a legelőnyösebb képek, de lehetne rosszabb párosítás is.
Mondjuk Kayat nehéz elképzelni vörös copffal. Chris még egész jó, csak öreg egy 25 éveshez képest. Jill kicsit bevándorlósra vette, de rövid hajjal fog hasonlítani a Julia Voth-féle Jillre. Weskerre azt hittem, hogy Joseph lesz vagy Richard. Leonról meg azt, hogy Enrico. Az ikonikus frizurával, megborotválkozva... talán. Neal meg... majd meglátjuk.
3.
3.
delphijos
#1: Tök jó hogy kb. 0 info van, de TE MÁR TUDOD hogy szar lesz... persze mint mindennél benne van a pakliban de ennyi infóból ilyen sommás jóslás.....
2.
2.
Yanez
A szereplők tetszetősek, a film alapja jó, már csak a történetvezetés és az összkép tálalása legyen olyan, mint a legjobb RE játékokban és akkor nem lesz gond.
1.
1.
Slik
egy pillanatra megijedtem a kepek alapjan, h emma stone karrier ongyilkossagba kezd de halisten nem o az
az elkepzeles fantasztikus de mar most a fejemet tennem
ra, h pocsek lesz
egy ujabb bena akciodus horror ami igy leirva sem kene hogy letezzen mint mufaj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...