E3 2021: Felsorakoznak a Resi-sorozat színészei

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflixnél nem csak a Resident Evil: Infinite Darkness fortyog a konyhában, a szolgáltató egy élőszereplős sorozatot is berendelt. A Geeked Week alkalmával erről is kaptunk helyzetjelentést, íme, a színészgárda!

A Netflix-féle animációs sorozat, a Resident Evil: Infinite Darkness már megmutatta magát a héten, a Geeked Week mai streamjében pedig az élőszereplős adaptációról is elárult ezt-azt a szolgáltató.

Habár a sorozatnak még nem ismerjük a címét, a színészgárda magja már felsorakozott: eszerint Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph és Paola Nunez mellett Lance Reddicket láthatjuk majd a képernyőn. A John Wickből is ismerős színésznek ráadásul már a karakterét is ismerjük, ő alakítja majd ugyanis a Resident Evil ikonikus főgonoszát, Albert Weskert.

A Netflix nyolc egyórás epizódot rendelt be egyébként a Constantin Filmtől, az első két felvonást Bronwen Hughes (The Walking Dead, Breaking Bad) rendezi majd. A történet két idősíkon játszódik Wesker lányaival, Jade-del és Billie-vel a főszerepben - a szinopszisról itt írtunk bővebben.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

7.
7.
Nothing
Eldönthetnék, hogy Resident Evil-t akarnak csinálni vagy egy Benetton reklámfilmet...
4.
4.
Robilluma
Ez valami marvel látványpékség lesz az egyenlőség jegyében? Illetve a majdnem egyenlőség jegyében. Van itt 2 barnakenyér, 1 rozscipó, 1 fahéjas tekercs, 2 vaníliás csiga, de a jó öreg fehér kenyeret már senki nem szereti?
Nem egy tiszta fialás ez a casting, dehát Netflix. Már előre félek a Witcher második évadának új szereplőitől. (nem mintha az antitálentum plázapicsa Yennefernél lehetne rosszabb válogatás bármiben is, bár eszembe jutott a néger elf gyerek meg a varázslók tanács is. Visszavonom...)
3.
3.
Ps fanboy
Wesker-t egy feketével játszanák el? De hogy, mi? Úúú, most nagyon megfádult a fejem. Xd
1.
1.
xsbrx
Lance Reddick, mint Albert Wesker.
Hát gratulálok annak, aki a castingért felelt.

Félreértés ne essék, marha jó színész (Castlevania, John Wick, HZD stb), de mint Weskert nem tudom elképzelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...