Jövő héten érkezik a PlayStation Showcase

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 2.
  • Rendezvény
Link másolása
A Sony a szokásosnál jóval csendesebb volt a nyári nagy játékbemutatók alatt, most pedig eljött az idő a pótlásra. Jövő hét csütörtökön egy negyvenperces előadással jelentkeznek a kékek, hogy beszámoljanak a PlayStation jövőjéről.

A PlayStation-konzolok játékostábora egész nyáron türelmesen várakozott, ma pedig végre dátumot kapott a 2021-es PlayStation Showcase. Egy hét múlva, azaz szeptember 9-én, magyar idő szerint este 10 órakor veszi kezdetét a negyvenperces előadás, amely során helyzetjelentést kapunk majd a PlayStation Studios legújabb nagy dobásairól, számos külsős partner fejlesztéseiről, illetve arról, hogy milyen játékok várnak ránk az idei ünnepi szezonban, illetve azután. Az előadást természetesen élőben követhetitek majd nálunk, azt követően pedig részletesen is beszámolunk a látottakról.

Némi üröm az örömben, hogy a PlayStation VR újgenerációs változatáról sajnos nem esik majd szó a prezentáció alatt, annak ellenére, hogy a korábbi pletykák szerint a Sony jövő karácsonykor dobhatja piacra az új vezérlőkkel, 4K-s felbontással és szemkövető funkcióval érkező készülékcsomagot.

14.
14.
crytek
#11: Crysis remasteredről beszéltem...de megint abba a hibába estem hogy raklap cikk van megnyitva és nem tudom mihez kommentelek.. :)
13.
13.
crytek
Alan Wake Remastered csak ott lesz.. ugyanis elvileg októberben jelenik meg ...
12.
12.
Eddie97
Sajnos a Gamekapocs nem írta meg de a "kiszivárgott" uncharted collection "pc port" egy PS5-höz készült fan koncepció volt. Ez redditen ki lett vesézve.
11.
11.
#10: Fele szoni stúdió multis játékokat fejleszt, így a nóti is. Amúgy nem lesz epic ex az UC, a képeden rajta van a steam logó is.
10.
10.
crytek
#8: Az nem akadály, jó lesz 1 év múlva is. Remélem, hogy azért valami single player gamet is fejlesztenek a háttérben
9.
9.
cyberstaker
#7: Reméljük! Ideje lenne már :)
7.
7.
Marcus88
#1: A végén biztosan nem,ott valószínű a GOW fog berobbanni!
6.
6.
GemForge
Csak lesz valami érdekes...
5.
5.
PS4jacksony
Kb idén már semmi jelentős cím nem jön .De reménykedjünk
3.
3.
Darksiders84
Ünnepi szezon így , hogy a Horizon 2 jövő év . Nem is tudom mit lehet várni amúgy ami kiemelkedő lesz .
1.
1.
crytek
Vajon a végén egy mondatba azért hivatalossá teszik az uncharted kollekciót pc-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...