Premierdátumot kapott a Crysis Remastered Trilogy

  • Írta: Baloo
  • 2021. szeptember 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Tegnap kiderült, hogy pontosan mikor is vehetjük a kezünk közé a Crysis Remastered Trilogyt, valamint a Crysis 2 Remastered és a Crysis 3 Remastered önálló kiadásait. Szerencsére nem kell már sokat várni rájuk.

Az elmúlt hetekben rengeteg új videó került fel az internetre a Crysis Remastered Trilogy Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös, illetve switches verziójáró, így csak idő kérdése volt, hogy a német csapat mikor jelenti be az újrakevert FPS-széria megjelenési dátumát.

Nos, a várva várt bejelentés tegnap este megtörtént: a Crysis Remasterd Trilogy október 15-én érkezik Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switchre és természetesen PC-re. Az utóbbival kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy átmenetileg csak az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető a csomag - habár a trilógia első részének újrahangolt verziója hamarosan a Steamen is elérhető válik.

3.
3.
Ps fanboy
Jaj istenem, grafikai update egy olyan játéknak, aminek semmi szüksége rá, kivéve talán az első részt, de az már kész. Inkább csináljanak egy új részt, vagy legalább remake-eljék valamelyiket. A 2-3 részben szerintem az ufók elég vérszegényre sikeredtek, pedig elvileg azok lettek volna a csúcspontok a játékban, mégis százszor jobban élveztem a katonák elleni harcokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...