Elrajtolt a New World nyílt bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 9.
  • Korai verzió
Link másolása
A hétvégén bárki kipróbálhatja majd az Amazon hónap végén érkező MMORPG-jét, a New Worldöt. A zárt próbakör hangos sikernek örvendett, így mindenképp érdemes ránézni, ha érdekel a játék!

Sok múlik a New Worldön, hiszen az Amazon videojátékos próbálkozásai eddig rendre kudarcot vallottak - legutóbb a Crucible bőgött le nagyon csúnyán, amely rendhagyó módon "visszament bétába", majd lehúzta a rolót. Az új MMORPG szerencsére jóval ígéretesebbnek tűnik, a zárt bétateszt legalábbis hangos siker volt, és miután előrendeléshez kötötték a részvételt a készítők, még a Steam eladási toplistáján is tanyát vert az anyag.

Noha a fejlesztés alaposan elhúzódott, amiben a korábbi bukták valószínűleg pont úgy közrejátszottak, mint a koronavírus-járvány, ha minden jól megy, szeptember 28-án már tényleg elrajtolhat a játék. Előtte még egy nyílt bétatesztnek is örülhetnek a játékosok, amely épp ma vette kezdetét, és egészen szeptember 12-ig tart: ezen tényleg mindenki részt vehet, mindössze annyit a teendőtök, hogy a cím steames adatlapján hozzáférést kértek a fejlesztőktől. A csapat emailben jelentkezik majd akkor, ha "készen áll a további résztvevőkre" - ezzel valószínűleg a szerverek terhelését szeretnék kisimítani.

1.
1.
Mikuc
Varakozasi ido: 1-3 ora. Hat igy nem lesz jatek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...