A New World uralja a Steam eladási toplistáját

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 3.
  • Toplista
Link másolása
Ahogy arról korábban már írtunk, rengetegen voltak kíváncsiak az Amazon-féle New World bétatesztjére, amihez csak a játék előrendelésével lehetett hozzáférni. Ennek megfelelően az MMORPG uralja a Steam eladási toplistáját.

A július 25-tel lezárult hét után a múlt héten is kettős győzelemmel zárt a Steam eladási toplistáján az Amazon MMORPG-je - a standard és a gyűjtői kiadás is az élen végzett. A szokásos slágerjátékokon túl ezzel a New World olyan friss címeket előzött meg, mint a The Ascent, a Tribes of Midgard vagy az Orcs Must Die! 3. 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, rengetegen voltak kíváncsiak a játék múlt héten véget ért bétájára, márpedig ehhez csak az előrendelők férhettek hozzá - volt olyan pillanat, amikor több mint kétszázezren nyúzták egyszerre az anyagot. A végleges változat augusztus 31-én érkezik: vajon véget ért az Amazon kudarcsorozata, és maradandót tudott alkotni ezúttal?

7.
7.
Geribácsi
#5: ESO óta nem volt "nyugati" MMO, ezért a nagy hype.
Amúgy nem jobb, én kb 15h játék, lvl 20 után refundoltam.
A PvP rendszere jó, aki erre van ráállva annak bejöhet.
6.
6.
Ooorky
#5: Kazuárok minden takonyra rácsapnak aztán pár hónapon belül kihal.
5.
5.
markoci555
Valaki mondja már meg mit zabálnak annyira az emberek rajta, mitől jobb ez az mmo mint a többi?
4.
4.
hedzsooo
...Anno zart-alfa tetszett de aztan mar nem kovettem nagyon, mert rengeteg valtoztatason esett at mindig... Kijott, majd megnezem a steames visszajelzeseket rola, hogy mit talalnak benne esetleg negativumkent, aztan ha engem azok annyira nem zavarnak, akkor en is megveszem majd. :)
3.
3.
vijju
A játékhoz nem csak az előrendelők fértek hozzá,azok is hozzáfértek akik jelentkeztek zárt beta tesztre és kaptak kulcsot. Legközelebb nézzetek utána jobban a dolgoknak mielőtt félre informáltok itt mindenkit.
2.
2.
crytek
Csoda hogy ezek még nem csináltak maguknak saját klienset... bár igaz játékuk se sok van :)
1.
1.
Extol
Ez ilyen állatkínzó szimulátor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...