Október közepén érkezik a The Riftbreaker

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Új előzetest, vele együtt pedig fix megjelenési dátumot kapott a The Riftbreaker. A bázisépítős RTS-ek, a tower defense-játékok és a legőrültebb ARPG-k stílusjegyeit vegyítő játék expedíciói a jövő hónapban indulnak.

Néhány éve várjuk már az EXOR Studios eszement bázisvédő akciójátékát, egy-két csúszás után azonban most végre eljött az idő, jövő hónapban felölthetjük Ashley S. Nowak mecháját. A páncélöltözetre pedig komoly szükségünk lesz, Galatea 37 élővilága ugyanis nem bánik kesztyűs kézzel a betolakodókkal. Miközben védelmi vonalat építünk a bázisunkhoz, túlméretezett bogarak százai zúdulnak majd ránk, de ahogy azt az előzetes is demonstrálja, nincs olyan probléma, amit egy lángszóró vagy egy rakétavető ne oldana meg.

A The Riftbreaker október 14-én érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re (az Xbox Game Pass kínálatában is), illetve PlayStation 5-re. Az újgenerációs konzolokon ez lesz az első olyan címek egyike, amely az AMD FidelityFX Super Resolution technológiáját alkalmazza a 4K és 60 fps eléréséhez ray tracing mellett. A játék egy későbbi időpontban Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik majd.

1.
1.
Chdz
Próbáltam a demót Steam-en, nagyon kellemes meglepetés, jónak igérkezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...