The Riftbreaker PC, PS4, XBOXONE

Tower defense, RPG és bázisépítő RTS elemeket vegyítő alkotás.
Típus:

Október közepén érkezik a The Riftbreaker

Új előzetest, vele együtt pedig fix megjelenési dátumot kapott a The Riftbreaker. A bázisépítős RTS-ek, a tower defense-játékok és a legőrültebb ARPG-k stílusjegyeit vegyítő játék expedíciói a jövő hónapban indulnak.

Megérkezett az AMD FidelityFX Super Resolution

Az ígéreteknek megfelelően a minap élesedett az AMD válasza az NVIDIA DLSS technológiájára, és már hét játékban is letesztelhető a FidelityFX Super Resolution felskálázási eljárás.

E3 2021: Ezeket a demókat élvezhetik az xboxosok

A Summer Game Fest keretében az ID@Xbox közel negyven játékdemót szállít az xboxosoknak a napokban is sokat szereplő független fejlesztésű alkotásokból. Egészen június 21-ig van időnk kipróbálni őket.

Xbox Game Pass-cím lesz a The Riftbreaker

Habár a The Riftbreaker megjelenése még odébb van, a bázisépítős tower defense-t akció-szerepjátékozással vegyítő játék fejlesztői már most bejelentették, hogy lepacsiztak a Microsofttal.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

The Riftbreaker - lángszóróval a rovarok ellen

Egy kis tower defense, egy kis bázisépítős stratégia és jó adag hektikus akció-RPG. Ezekből az összetevőkből áll az EXOR Studios alkotása, a The Riftbreaker, melynek legújabb gameplay-jeleneteit nem érdemes kihagyni.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

The Riftbreaker - műfajok össztüzében

Négy percen át mozog az RPG-k, bázisépítős RTS-ek és tower defense-játékok stíluselemeit ötvöző The Riftbreaker című alkotás, melyben egy ellenséges űrlényektől hemzsegő világ várja a felfedező kalandorokat.