Hayley Atwell is Lara Croft lesz

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A Marvel-rajongók számára minden bizonnyal ismerős Hayley Atwell is belebújik Lara Croft bőrébe, ő alakítja majd ugyanis a karaktert a Netflix-féle animesorozatban.

Még januárban számoltunk be róla, hogy a Netflix a Tomb Raider-sorozatot is kezelésbe veszi, méghozzá egy animesorozat erejéig, amely a 2013-ban indult trilógiára építkezik majd, és a  Shadow of the Tomb Raider eseményeit követően játszódik. Most már azt is tudjuk, hogy Lara Croftot Hayley Atwell szólaltatja meg az adaptációban.

A színésznő Marvel-fronton lehet a leginkább ismerős, hiszen az általa alakított Peggy Carter hat MCU-s filmben is feltűnt, szerepelt az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben, legutóbb a What If...?-ben, és még egy saját spin-offot is kapott Agent Carter címmel. Legközelebb a Mission Impossible hetedik részében láthatjuk majd jövő szeptemberben.

Az animesorozatot egyébként Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin, Red Sonja) írja, aki egyúttal a produceri teendőket is ellátja majd Dmitri M. Johnson (Sonic the Hedgehog), Stephen Bugaj és Howard Bliss társaságában.

4.
4.
Shao Kahn
Ha már Tomb raider, az élőszereplős Alicia Vikanderes film folytatásáról tud valaki valamit?
3.
3.
JohnSpartan
Amúgy szívesen megnèzem ezeket a Netfilx-es animèket de semmi közük az eredeti animèkhez. Már amelyiket nem a netfilx produkálja le... mert van olyan is a netfilxen.
2.
2.
JohnSpartan
Első komment már moderálva... Szèèèp!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...