Hayley Atwell is Lara Croft lesz

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 13.
  • Cooltúra
A Marvel-rajongók számára minden bizonnyal ismerős Hayley Atwell is belebújik Lara Croft bőrébe, ő alakítja majd ugyanis a karaktert a Netflix-féle animesorozatban.

Még januárban számoltunk be róla, hogy a Netflix a Tomb Raider-sorozatot is kezelésbe veszi, méghozzá egy animesorozat erejéig, amely a 2013-ban indult trilógiára építkezik majd, és a  Shadow of the Tomb Raider eseményeit követően játszódik. Most már azt is tudjuk, hogy Lara Croftot Hayley Atwell szólaltatja meg az adaptációban.

A színésznő Marvel-fronton lehet a leginkább ismerős, hiszen az általa alakított Peggy Carter hat MCU-s filmben is feltűnt, szerepelt az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben, legutóbb a What If...?-ben, és még egy saját spin-offot is kapott Agent Carter címmel. Legközelebb a Mission Impossible hetedik részében láthatjuk majd jövő szeptemberben.

Az animesorozatot egyébként Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin, Red Sonja) írja, aki egyúttal a produceri teendőket is ellátja majd Dmitri M. Johnson (Sonic the Hedgehog), Stephen Bugaj és Howard Bliss társaságában.

6.
Gabesz0213
Kedves Gamekapocs adminok. Borzasztó nagy r*bik lettetek!! :D
5.
Gabesz0213
Pedig aztán nem mondtam semmi rosszat. Csupán megjegyeztem, hogy mivel anime sorozat, így max a hangját adja, DE.. amúgy meg a hölgynek a..angol kifejezéssel élve (bo*bs)-al sincs semmi baj :)
4.
Shao Kahn
Ha már Tomb raider, az élőszereplős Alicia Vikanderes film folytatásáról tud valaki valamit?
3.
JohnSpartan
Amúgy szívesen megnèzem ezeket a Netfilx-es animèket de semmi közük az eredeti animèkhez. Már amelyiket nem a netfilx produkálja le... mert van olyan is a netfilxen.
2.
JohnSpartan
Első komment már moderálva... Szèèèp!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...