The Last of Us-sorozat - Druckmann a rendezők közt

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb direktort talált az HBO The Last of Us-sorozata, ráadásul nem is kellett messzire menni érte. A Naughty Dog társelnöke és a játékszéria atyja, Neil Druckmann is beül a rendezői székbe.

Eddig is tudtuk, hogy Neil Druckmann közelről felügyeli majd az The Last of Us-tévésorozat alakulását, hiszen a nagysikerű videojáték-duológia író-rendezője producerként állt be az HBO szériája mögé. Úgy tűnik azonban, hogy Druckmann ennél is nagyobb feladatot vállal az első játék eseményeit feldolgozó adaptációban, a Directors Guild of Canada (via VGC) ugyanis a rendezők közt is nyilvánosságra hozta az úriember nevét.

Ezzel tehát biztosak lehetünk benne, hogy Druckmann is rendez legalább egy epizódot a tízrészes első évad során. A rendezők közül rajta kívül még Kantemir Balagov, Ali Abbasi és Jasmila Zbanic nevét ismerjük, illetve a hírek szerint a széria másik producere és forgatókönyvírója, Craig Mazin (Csernobil) is a kamerák mögé áll direktorként.

Ha minden jól megy, a széria munkálatai 2022 júniusában érhetnek véget, így egészen biztos, hogy még legalább egy évet kell várnunk arra, hogy a tévéképernyőn új megvilágításban láthassuk Joel és Ellie szívszorító történetét.

1.
1.
Merőkanál
Egy zseni a csávó ha ő vezényel a rendezésben biztosan nem fogunk csalódni a filmes adaptációban sem .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...