The Last of Us-sorozat - Druckmann a rendezők közt

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 21.
  • Cooltúra
Újabb direktort talált az HBO The Last of Us-sorozata, ráadásul nem is kellett messzire menni érte. A Naughty Dog társelnöke és a játékszéria atyja, Neil Druckmann is beül a rendezői székbe.

Eddig is tudtuk, hogy Neil Druckmann közelről felügyeli majd az The Last of Us-tévésorozat alakulását, hiszen a nagysikerű videojáték-duológia író-rendezője producerként állt be az HBO szériája mögé. Úgy tűnik azonban, hogy Druckmann ennél is nagyobb feladatot vállal az első játék eseményeit feldolgozó adaptációban, a Directors Guild of Canada (via VGC) ugyanis a rendezők közt is nyilvánosságra hozta az úriember nevét.

Ezzel tehát biztosak lehetünk benne, hogy Druckmann is rendez legalább egy epizódot a tízrészes első évad során. A rendezők közül rajta kívül még Kantemir Balagov, Ali Abbasi és Jasmila Zbanic nevét ismerjük, illetve a hírek szerint a széria másik producere és forgatókönyvírója, Craig Mazin (Csernobil) is a kamerák mögé áll direktorként.

Ha minden jól megy, a széria munkálatai 2022 júniusában érhetnek véget, így egészen biztos, hogy még legalább egy évet kell várnunk arra, hogy a tévéképernyőn új megvilágításban láthassuk Joel és Ellie szívszorító történetét.

5.
TolokocsisIsBack
#3: Ezt banthatja az elet eleget, nem kellek en, a 8. Keruleti suttyo hozza. :)
Szerintem kozel sem annyira veszes a helyzet, mint irod. De teny, hogy kezd a tarsadalmunk elkurvulni, minden egyes porcikajaban. Lesz, ami lesz.
3.
stalker0412
#2: Ne bántsd szegényt.....ő csak az önsorsrontó fehér férfi mintapéldánya.

"Ha a nehéz idők erős embereket teremtenek, az erős emberek jó időket teremtenek, a jó idők gyenge embereket teremtenek, és a gyenge emberek rossz időket teremtenek"
- már csak pár év kezdődik előröl ez a körforgás mert most tartunk ott, hogy -a gyenge emberek rossz időket teremtenek.

("golyokat" is noveszt a faszi? _:D így ékezet nélkül meg külön vicces ez a megfogalmazás, lévén a fenti delikvens zsidó származású, és náluk a nem zsidókat illetik ezzel a fogalommal)
2.
TolokocsisIsBack
Itt is simpelni fog , vagy most golyokat is noveszt a faszi?
1.
Merőkanál
Egy zseni a csávó ha ő vezényel a rendezésben biztosan nem fogunk csalódni a filmes adaptációban sem .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...