Egy rejtélyes projekten is dolgozik a MachineGames

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 27.
  • Pletyka
Link másolása
Egy LinkedIn-profilnak köszönhetően derült ki, hogy a MachineGames nemcsak az év elején bejelentett Indiana Jones-játékon dolgozik, hanem egy rejtélyes projekten is ügyködnek a svéd stúdió alkalmazottai.

Még év elején, januárban jelentette be a Bethesda, hogy a Lucasfilm Games együttműködésével új Indiana Jones-játékon dolgoznak. A fejlesztést a Wolfenstein-sorozatot feltámasztó svéd MachineGames csapata végzi, Todd Howard bábáskodása alatt.

De nem ez az egyetlen játék, amely épp készül a stúdiónál. Ahogy azt az Opattack munkatársa kiszúrta, az Indiana Jones-játék vezető dizájnerének, Teemu Kivikangasnak a LinkedIn-oldala szerint készülőben van egy másik, titkos projekt is. A LinkedInen olvasható adatok alapján Kivikangas ezen is vezető dizájnerként dolgozik.

Mi nem lepődnénk meg, ha ez a játék a Wolfenstein-sorozat harmadik felvonása lenne. Már csak azért sem, mert hiába ment kicsit félre a Wolfenstein: Younblood mellékszál, Pete Hines már 2018-ban elkotyogta, hogy dolgoznak a harmadik számozott epizódon, de korábban a Bethesda is megerősítette, hogy B.J. Blazkowicz története nem ért még véget.

3.
3.
Viktor_The_Best
Biztos hogy a Wolfensteint csinaljak, na annak nagyon orulok. B.J. Blazkowicz-ot szeretnenk megint iranyitani a jatekban, nem ertem miert kellett a Youngblood-ban a lanyait iranyitani, ezert is lett rossz, a Wolfenstein csak Blazkowicz-al jo! En megneznem idosen ot csoppet oszes hajjal es mehet a dara...
2.
2.
GemForge
És hát jópár évig még nagy titokban is fognak dolgozni ezen a projekten. Vagy nem nagy titokban, de a mire ebből játék lesz, addig jó sok víz le fog folyni a Dunán. De fogadni mernék, hogy egy csomó cég is ügyködik még titkos projekteken! Remélem, hogy mindről lesz majd külön hír! Ki tudja! Izgalmasak ezek a lehetséges titkos projektek, amiken ezek a cégek ügyködnek. Sőt! Lehet, hogy még egy titkos cég is ügyködik vmi titkos projekten... ki tudja?
1.
1.
Scat
Pedig a nagyszerű New Order után, a New Colossus-ban sikerült kiforgatni magából Blazkowicz karakterét. Úgyhogy tartok attól, hova tudják még tovább zülleszteni egy harmadik résszel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...