Wolfenstein: The Old Blood PC, PS4, XBOXONE

A tavaly sikert sikerre halmozó Wolfenstein: The New Order egy önállóan is kipróbálható, előzményeket elmesélő kalanddal bővült. Íme, a Wolfenstein: The Old Blood.
Típus: FPS, Világháborús

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

Már megint a Wolfenstein-folytatást teaselik

Újabb tartalmas évet tudhat maga mögött a Bethesda, és nagyon úgy néz ki, a jövőben sem venne vissza a tempóból a kiadó-fejlesztőcég. Most a B.J. Blazkowiczot alakító színész szellőztette meg, hogy jön az új Wolfenstein.

E3 2016: Tényleg folytatódik a Wolfenstein?

Nem jöttek be az Eurogamer tippjei, így végül a The Evil Within és a Wolfenstein folytatása sem volt ott a Bethesda sajtókonferenciáján. Vagy mégis? A találgatások szerint a fejlesztőcsapat titokban célozgatott az új Wolfra...

Már készül az új Wolfenstein-játék?

Idő előtt lelepleződött a Wolfenstein: The New Order folytatása: az egyik szinkronszínész kottyantotta el, hogy már dolgoznak az új epizódon. Természetesen ez nem hivatalos bejelentés.

Brit toplista: még mindig vezet a Project CARS

Még mindig a Project CARS vezeti a brit toplistát, a Slightly Mad Studios autóversenyét még a Wolfenstein: The Old Blood dobozos változata sem tudta megszorongatni. Ezzel újabb rekordot hozott a cím.

Wolfenstein: The Old Blood teszt

Már csak a hardcore PC-s címek kapnak kiegészítőt, mivel a legtöbb kiadó átállt a DLC-gyártásra. A Bethesda azonban úgy döntött, a tavalyi Wolfenstein megérdemli, hogy különálló expanzióban meséljék el az előzményét.

Vicces easter eggek az új Wolfensteinben

Ha emlékeztek, a Wolfenstein: The New Orderben több jópofa easter egget is elrejtettek a fejlesztők, és úgy tűnik, a The Old Blood készítésekor sem hagytak fel ezzel a jó szokásukkal. Mutatunk rá három példát.

Utolsó trailert kapott a Wolfenstein: The Old Blood

A mai naptól végre megvásárolható a Wolfenstein: The New Order önállóan is futtatható kiegészítője, a The Old Blood. A premier alkalmából befutott a játék utolsó kedvcsinálója is, ami a sztorira és az újdonságokra koncentrál.

Fejlesztői naplón a Wolfenstein: The Old Blood

Ma jelenik meg az önállóan futtatható Wolfenstein: The Old Blood, amiben újra a negyvenes években irthatjuk az okkult németeket. A MachineGames illetékesei most bemutatják nekünk az új fegyvereket és eszközöket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a május, mi pedig szállítjuk a hónap első játékmegjelenési listáját. A következő hetekben aligha érheti panasz a felhozatalt, már most is több nagyobb cím kerül a boltokba.