Call of Duty: Warzone - átalakul Verdansk

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Egy hét múlva megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone hatodik szezonja, az eseményeket felvezető előzetes pedig arról árulkodik, hogy kő kövön nem marad majd Verdanskban.

Nincs már messze a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone legújabb szezonja. Az Activision hivatalosan is bejelentette, hogy a következő nagy tartalmi frissítés október 7-én élesedik a két játékban, és ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal sem maradt el a szezont felvezető előzetes.


A Warzone eseményeit egybefűző történet legújabb fejleményei szerint végre Alex Mason is színre lép (az új szezon játszható operátoraként), az eredeti Black Ops főhősének hála pedig Adler végre megszabadul Stitch agymosásától. Ezzel a Call of Duty: Black Ops - Cold War életciklusa végére érve beteljesül a rajongók kívánsága, és végre összeáll Woods, Mason, Hudson és Adler megállíthatatlan kvartettje.

Ami pedig az újdonságokat illeti, a Battle Pass részleteire és az új szezonban érkező fegyverekre, illetve a hagyományos multiplayer pályáira még várnunk kell, az azonban már garantált, hogy Verdansk alaposan átalakul majd. A fenti trailerben látható robbanások alaposan felforgatják a jól ismert várost, ennek nyomait pedig nyilvánvalóan láthatjuk majd a játékban is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...