A Lucid Games fejlesztheti az új Twisted Metalt

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 1.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a Sony a Destruction AllStarst is jegyző Lucid Gamesre bízta a korábban már pletykált, új Twisted Metal fejlesztését, amely egy free-to-play játék lesz. Az biztos, hogy van miből tanulniuk a srácoknak!

Felpörögtek az események a Twisted Metal körül: ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, a pletykák szerint már készül az új rész, amellyel kapcsolatban most a VGC szállított friss részleteket. Így derült ki például, hogy a játék fejlesztését a Destruction AllStarst is jegyző Lucid Gamesre bízta a Sony.

A brit csapat még a fejlesztés korai szakaszában jár, de azt már lehet tudni, hogy a srácok free-to-play címnek szánják az anyagot, méghozzá a Destruction AllStars kapcsán szerzett tapasztalataik miatt. A PS5 nyitócímeként beharangozott autós anyagot sok kritika érte, pedig végül lekéste az új konzol premierjét, hogy aztán az első két hónapban PlayStation Plus-ajándékként próbálja megnyerni magának a játékosokat. Hogy ez mennyire sikerült, arról az árulkodik, hogy az eredetileg megcélzott 70 dolláros árcédulát 20 dollárosra cserélték a bolti megjelenésre.

Ennek ellenére a Lucidot nem szabad leírni, a VGC forrásai szerint ugyanis rengeteg versenyjátékos tapasztalatot tudhat maga mögött. A Project Gotham Racing-sorozatot fejlesztő  Bizarre Creations veteránjai alapították, besegítettek a Need for Speed-sorozatnál, és nekik köszönhetjük a Switchblade című anyagot is.

Az új Twisted Metal a készülőfélben lévő sorozatadaptáció apropóján készül, amit 2023-ban rajtoltathatnak el Anthony Mackie főszereplésével. A korábbi hírek szerint az eredeti alkotó, David Jaffe kimarad a fejlesztésből: az interneten egyébként igen aktív dizájner a pletykákra reagálva azt mondta, ő semmi ilyesmiről nem hallott, de nagyon bántaná a dolog. Ő épp a Destruction AllStarst hozta fel indokként arra, hogy miért nem fog szerinte visszatérni a Sony a műfajhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...