Utolsó előzetesen a Crysis Remastered Trilogy

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 5.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten fut be a teljes Crysis-trilógia ráncfelvarrott kiadása, ami a közeledő premier alkalmából megkapta az ilyenkor szokásos utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálóját.

A Crysis Remastered Trilogy a teljes trilógiát felvonultatja majd, természetesen kipofozott változatban. Jó hír, hogy ha valamelyik felvonást külön szeretnénk bezsebelni, akkor arra is lesz lehetőségünk.

Az alkotók alaposan felturbózták a textúrákat, továbbá finomhangolták a bevilágításokon, illetve a vizualitás több elemén is. Átdolgozták a karaktereket, a fegyvereket és a játékbeli környezetet is renoválták. A PC-s verzió még ray tracinget is kapott, és miután az első rész felmelegített kiadása már támogatja a DLSS-t, feltételezzük, hogy a másik két rész esetében is így járt el a Crytek.

A Crysis Remastered Trilogy október 15-én érkezik Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switchre és természetesen PC-re. Az utóbbival kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy átmenetileg csak az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető a csomag - habár a trilógia első részének újrahangolt verziója hamarosan a Steamen is elérhetővé válik.

8.
8.
crytek
#7: Év eleji álláshírdetésükben new aaa first person shooter sandbox game-hez kerestek embereket... szóval a Ryse 2-t kilöném (bár rohadt jó cím és én is örülnék neki)
7.
7.
Ooorky
#2: Remélem inkább Ryse 2-t.
5.
5.
crytek
Ez hamar ment. Crysis Remastered már ott is az EA Play / Game pass (PC!) ben..elvileg hamarosan a konzol is megkapja!
Egyből neki is ugrok majd maxolni, amint a boxos game passba is bekerül
4.
4.
Gerzson95
Switchre jó lesz poénnak. Kb ennyit is ér... :D
3.
3.
crytek
#2: Év elején volt hír hogy valami aaa címre embereket keresnek.De ez bármi lehet semmit se tudni.. 2-3 hónap azt ezt a kiadás el is lesz feledve lehet hírezni az új cumoról.. :)
2.
2.
hedzsooo
#1: ...Szerintem a Crysis 4-et már kalapálják, vagy tévedek?
1.
1.
crytek
Jó lesz ha végre megjelenik mert a csapból is ez folyik már.
Aztán lehet végre egy új single játékkal foglalkozni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...