Véget ért az átállás, next-gen vason fut az xCloud

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 7.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft a The Verge-nek erősítette meg, hogy mostanra befejezték az átállást, és az Xbox Cloud Gaminget teljes mértékben Xbox Series X-hardver szolgálja ki. Ez természetesen a játékélményre is jótékony hatással van.

A Microsoft megerősítette a The Verge-nek, hogy mostanra teljes mértékben átállították next-gen hardverre az Xbox Cloud Gaming alatt futó vasakat, amely jótékony hatással van a framerate-re és a töltési időkre is. Üröm az örömben, hogy a 4K-s streamelés lehetősége továbbra sem érhető el, a játékok 1080p-ben és 60 fps-sel futnak.

A redmondiak tehát gőzerővel fejlesztik tovább a szolgáltatásukat, a folyamatos terjeszkedés mellett év végén jön a konzolos xCloud, míg a következő nagy gurítást az okostévés Xbox-alkalmazások, illetve a tévébe dugható streaming stickek jelenhetik majd. Emellett a rendszer szorosabb integrálásán is dolgoznak a cégnél, az Xbox Store megújult webes felületéről például már egyetlen gombnyomással indíthatjuk a cloudos játékokat.

9.
9.
crytek
#8: játékok drágák

Ez pont hogy nem érdekel mivel mindent bundleból szerzek meg mert az ingyen van..

Az meg hogy a pc egy pénznyelő TÉNY - nem fogom ajnározni hogy nem lehet VGA-t szerezni csak kretén áron.

a kiadók kretének - Szintén tény, nem egyszer bizonyították már

Hidd el én ugyanúgy nem értem a többi ember aki állandóan sír ebben az országban csak ők nem a gaming miatt hanem a "kormány/fizetés egyéb dolgok miatt" pláne hogy ezek egyikéről sem a kormány tehet hanem az ember ha moccanna tudna ellene tenni...

Szóval az én világom így jó ahogy van férgeket nem tömök ki pénzzel sose tettem soha nem is fogom tenni..még ha milliárdos lennék se. Minden annyit ér amennyit adnánk érte...
8.
8.
#2: "hogy a moslék 1TB-os SSD-re"

Különben néha nem tudom, hogy van-e olyan dolog, ami jó neked. Mert a játékok drágák, a számítógépek drágák, a kiadók kretének, az emberek pedig idióták szerinted... és akkor most még moslék az 1 TB-os SSD is. Olyan lehet a te világod, mint egy pálya a Doom-ból.
7.
7.
#4: Nem kell jelezni. Ha valaki olyan tompa, hogy nem érti, az pedig maga is céltábla lesz, aztán egyből megtanulja.
5.
5.
crytek
#3: Fejlődhet a tech ha a távoli szerver miatti késleltetést nem tudják megoldani. Ennek a technek ez a hátránya sose lesz tökéletes. Van olyan game ahol ez nem annyira fontos de van aminél nagyon is..
4.
4.
Őrnagy
#3: Ha nem jelezed, hogy ironizálsz, azt fogják hinni, hogy komolyan beszélsz.
3.
3.
szinkron
#2: Valószínűleg nem fognak tudni javítani rajta. Mondjuk pár éve még elképzelhetetlen volt ez a technológia és mára kifejlesztették. Biztos nem fejlődik tovább soha többé, ahogy a számítástechnika sem.
2.
2.
crytek
#1: Fullos netkapcsolatnál is vannak vele bajok... ezen szerintem nem is fognak tudni majd javítani már nagyon..
De sokszor jól jön főleg hogy a moslék 1TB-os SSD-re ami csak kb 800GB alig fér fel valami..
1.
1.
csete1
Én leginkább azt hiányolom belőle, hogy át lehessen váltani 720P-re. 2.4 GHZ-s routerekkel meg sem mozdul, legalább 4G kell neki.
Hátha kisebb felbontással futna a lassabb netkapcsolatok esetén is. Nem mindig választhatják meg az emberek, hogy milyen nettel akarják használni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...