Pergős előzeteseken a felújított Crysisok

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 11.
  • Videó
Link másolása
Utolsó, vásárlócsalogató kedvcsinálókat kapott a Crysis második és harmadik felvonásának újrahangszerelt kiadása, amelyeket nem csak külön, de a Crysis Remastered Trilogy oszlopos tagjaiként is beszerezhettek majd.

A Crysis-trilógia felturbózott kiadásában alapos renováláson estek át a textúrák, továbbá finomhangolták a bevilágításokat, illetve a vizualitás több elemét is. Átdolgozták a karaktereket, a fegyvereket és a játékbeli környezetet is újraalkották. A PC-s verzió még ray tracinget is kapott, és miután az első rész felmelegített kiadása már támogatja a DLSS-t, feltételezzük, hogy a másik két rész esetében is így járt el a Crytek.

A Crysis Remastered Trilogy október 15-én érkezik Nintendo Switchre, PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A számítógépes változattal kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy átmenetileg csak az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető a csomag - habár a trilógia első részének újrahangolt verziója hamarosan a Steamen is elérhetővé válik.

3.
3.
Gerzson95
Jó lesz nintendo switchre kulázás közben. :D
2.
2.
crytek
Az első rész Remastered verziója pedig elérhető az EA Play/ PC Game Pass-on belül..és elvileg hamarosan jön a konzolos game passba is.
1.
1.
maktub
Ahhoz képest, hogy pár nap múlva elvileg itt a megjelenés még se a magyar PS, se az Xboxos storeban nincs fent a trilógia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...