System Shock 2 PC

Klasszikus játék 1999-ből, amit az azóta bezárt Looking Glass és az Irrational Games fejlesztett.
Típus: Akció, RPG

Élőszereplős sorozatot kap a System Shock

A Deadline jelentette, hogy a Nightdive Studios és a kifejezetten videojátékokkal kapcsolatos tartalmak streamingelésére koncentráló Binge élőszereplős System Shock-sorozaton dolgozik.

VR-támogatást is kap a felújított System Shock 2

Továbbra is elég rapszodikusan érkeznek a hírek a Nightdive Studios gondozásában készülő System Shock 2: Enhanced Editionről, most azonban megtudhattunk egy komoly fejleményt: VR-ban is játszható lesz a játék.

GC 2019: Mit ígér a kibővített System Shock 2?

A Nightdive Studios még a múlt héten jelentette be, hogy a System Shock 2 bővített kiadását is elkészítik, a napokban pedig arról is meséltek egy kicsit, hogy mire számíthatnak a játékosok az újrázástól.

Készül a System Shock 2: Enhanced Edition

Miközben a Night Dive Studios gőzerővel dolgozik az eredeti System Shock teljes remake-jén, arra is jut ideje, hogy összedobja a System Shock 2: Enhanced Editiont. Ha szerencsénk van, már nem is kell rá sokat várni.

Ghost Story Gamesként folytatja a BioShock-csapat

Már ami maradt belőle. Az Irrational Games három évvel ezelőtt jelentette be, hogy alapos átszervezéseknek néz elébe, azóta nem is nagyon hallottunk a fejlesztőcsapat felől.

Ingyen tölthető a System Shock 2

Elrajtolt a GOG.com nagy nyári akcióáradata, amelynek keretén belül még másfél napig teljesen ingyen beszerezhető a hamarosan új felvonással bővülő System Shock-sorozat második epizódja.

A hét legjobb játékakciói

A héten is szuper leárazásokkal kedveskednek nekünk a kiadók, így például a Borderlands, az Evolve, a Metro-sorozat, a frissen megjelent Superhot, a The Witcher-sorozat vagy éppen a System Shock 2 vehető meg kedvezményesen.

Bezár az Irrational Games

Jelenlegi formájában gyakorlatilag megszűnik az Irrational Games, tizenöt ember kivételével mindenkit elküldenek. Ken Levine, a csapat fejese döntött így: egy olyan projektbe vágná a fejszéjét, amihez másfajta felállás szükséges.

Holnap újra megjelenik a System Shock 2

A Good Old Games rendszerében mutatkozhat be újra az 1999-ben megjelent klasszikus, és akár Windows 8-on is eldöcög majd. Tavaly október óta folytak a tárgyalások, hogy ez megtörténhessen.