E3 2021: Itt az első kép a Splinter Cell-animéről

  • Írta: gorien
  • 2021. június 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A Ubisoft több projekten is együtt dolgozik a Netflixszel, így várható volt, hogy valamiképp képviselteti magát a Geeked Weeken. Végül három közös alkotásról esett szó, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Splinter Cell-anime.

Lassan egy éve már, hogy a Ubisoft és a Netflix felfedte: együttműködésük egyik gyümölcse egy Splinter Cell-animesorozat lesz. Akkor azt lehetett róla tudni, hogy két évadra tervezik, amelyekben fejenként nyolc-nyolc rész lesz, az írásért pedig a John Wick-filmeket alkotó Derek Kolstad felel. A Geeked Week záróepizódja alatt sokkal nem lettünk okosabbak, de felfedték az első képet a sorozatból, amely Sam Fishert ábrázolja.

Valamivel többet láttunk egy másik projektből, amit kicsit nehéz hová tenni elsőre: a Captain Laserhawk, ahogy az alcíme is mondja, a Far Cry 3: Blood Dragon afféle remixe lesz. Az alkotó Adi Shankar szerint ezt úgy kell elképzelni, mint a DC-képregények Elseworlds vonulatát, amelyben alternatív változatait mutatják be ismert eseményeknek, szereplőknek. A sorozat többféle animációs stílust vegyít majd, és az 1992-es év cyberpunk disztópiájában játszódik. 

Nem ez volt az egyetlen Far Cry-hoz kapcsolódó hír. A harmadik projekt, amiről szó esett, egy Far Cry animációs sorozat, ennél a ténynél többet viszont nem kaptunk, így például azt sem tudjuk, a játékszéria melyik epizódjához lesz köze.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...