Cyberpunk 2077 - jövőre csúszik a next-gen frissítés

  • Írta: szlav
  • 2021. október 20.
  • Csúszás
Link másolása
Hatalmas csend honolt az utóbbi időkben a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 rég beígért újgenerációs változatai felett, most pedig kiderült, hogy miért. Újabb csalódást okozva, a CDPR bejelentette a frissítések csúszását.

Egyre világosabb sajnos, hogy a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 botrányoktól hangos megjelenése óta sincs teljesen a helyzet magaslatán. Miközben a lengyelek teljes erőbedobással ráfeküdtek a futurisztikus RPG kikupálására, szintén megígérték, hogy még az év vége előtt piacra dobják a játék Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re optimalizált változatát. Hasonló ígéretet tettek egyébként a The Witcher 3-mal kapcsolatban is - az elmúlt napok hírei után már szinte el is hittük, hogy csak egy karnyújtásnyira van Ríviai Geralt ráncfelvarrása.

Úgy tűnik azonban, hogy a meglehetősen tágra szabott ütemterv sem volt elég engedékeny: sem a Cyberpunk 2077, sem a The Witcher 3 frissítése nem áll még készen a premierre, így a CD Projekt RED ma a befektetőinek szánt tájékoztatóban bejelentette: csúszni fog mindkét játék next-gen változata. Napra pontos megjelenési dátumot ugyan egyik esetében sem kaptunk, a jelenlegi tervek szerint azonban a Cyberpunk 2077 upgrade-je 2022 első negyedévében érkezik majd, amit a The Witcher 3 frissítése a második negyedévben követ. Legyünk tehát türelemmel, és bízzunk benne, hogy az új konzolgenerációra szabott optimalizációk a késések tükrében beváltják majd a hozzájuk fűzött reményeket!

18.
18.
Pistons00
#16: A Sony amikor kiadta az első infokat a Ps5-ről akkor közölték hogy az utolsó 3 AAA Ps4 játékuk azok dobozos kiadásban is megjenek majd Ps5 re. Ez még akkor volt amikor egy előadáson csak a gépnek a technikai dolgairol beszéltek hogy SSD lesz majd a gépben stb... mondjuk egyenlőre a Last of us 2 dobozosan nem jelent meg Ps5 re.
17.
17.
A Fénybenjáró
Bírom a Cyberpunkot és a Witchert is, de lassan már az én pofám szakad le, hogy mennyire hülyének nézik a rajongókat...
16.
16.
delphijos
#6: Jó, de ezeknél mondjuk nem is volt belengetve pl. next gen verzió, hogy várja a nép. Vagy ott a W3, az a mai napig előjön….
15.
15.
KopyAti
Az a bajom ezzel a játékkal, hogy egyszerűen nem szippantott be. Annyira nem éreztem magaménak sem V-t, sem a küldetéseket. NC meg bár volt benne mozgolódás, meg szép is volt, mégis olyan semmilyennek hatott számomra. Végig játszottam, de semmit nyomot nem hagyott bennem.
14.
14.
Caleon
Sajnos a játék az ígéretekhez képest nagyon gyenge lett. Talán majd egyszer hosszabb lesz a pozitívumok listája, mint a negatívumoké.
13.
13.
Keczanm
#12: Egyet ertek. Megjelenes napjan megvettem, h az uj PS5-on probaljam ki. Azota a fiokban van, mondvan lassan megjon a patc. Ugyanigy megvettem a dobozos Witcher 3-at is, szinten fiokban ul, varom a next-gen upgradet. Keves idom van jatszani, ugyhogy ha esetleg nekiallok, akkor mar a “vegleges”, javitott verziot szeretnem mindkettobol.
11.
11.
Cole
#10: És nem azt mondom, hogy értékelhetetlen az egész, vannak jó pillanatai, de ebből sosem lesz olyan, mint amit nyomattak a megjelenésig az biztos. De még csak a közelébe se fog érni.
Persze én örülnék a legjobban, ha nem lenne igazam, de nagyon sok dolgot az alapoktól kéne újra rendezni ami nem valószínű, hogy meg fog történni.
8.
8.
Pistons00
#7: Azok az emberek akik régi konzolon kezdtek neki főleg a megjelenéskor szerintem jól tették hogy nem erőltették. Az aki 1-2 óra utan ott hagyta a játékot és ugy dönt hogy majd akkor kezd neki új konzolon amikor megkapja a next gen patcht az összes DLC-vel együtt az rá sem fog ismerni. Mondjuk amikor a fejlesztők azt nyilatkozták hogy már kielégitő állapotban van a játék akkor néztem hülyén -:) ez kinek mit jelent hogy kielegitő állapot :D gondolj bele, hogy veszel egy kocsit ami kielégitő állapotban van -:) aztan az autópályán meg.......
7.
7.
Darksiders84
Én nem bánom, hogy nem vártam meg vele hiába lesz talán már olyan amilyennek elhitették ,de a megjelenés utáni kiábrándultság már nem fogja újra meghozni a kedvem hozzá akár mennyire lesz szép vagy kevesebb hibákkal több mint 1 évre rá .
6.
6.
Pistons00
#3: Nagyon is sok embert érdekel még mindig. Köztük engem is. Pedig nekem volt bajom vele rendesen ( amig Ps4-en játszottam ) azota Ps5-másabb a helyzet. Más játékokról sem nagyon lehet halani a megjelenés után 1 évvel. Csak egy példa: A Ghost of Tsushima is ha nem kapott volna Director's Cut kiadást senki nem beszélne róla. Ugyan ez igaz a Death Stranding-re is. A Last of Us 2-röl is csak a multival kapcsolatban szokott jönni néha valami hír.
5.
5.
Cole
Sose lesz ez már rendesen össze kalapálva.
Az a baj, hogy az alapjaiban nem fedi az ígéreteket, hiányos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...