Külsős csapat fejleszti a PC-s God of Wart

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 25.
  • Hír
Link másolása
A Sony újságírói kérdésre elárulta, hogy kiszervezték a God of War portolását: a számítógépes átiratot egy kanadai csapat hegeszti a Sony Santa Monica felügyeletével.

A Sony múlt héten ledobta az atomot, és megerősítette, hogy 2022. január 14-én PC-re is ellátogat a 2018-as God of War. Arról, hogy milyen technikai és tartalmi extrákat ígér a számítógépes változat, ebben a hírünkben írtunk részletesen, és ugyanitt találjátok meg az első trailert is a porthoz.

Az viszont egészen eddig nem volt világos, hogy melyik csapat fejleszti a PC-s átiratot - még szerencse, hogy az Ars Technica utánament a dolognak, és kihúzta a Sonyból választ! Nos, a számítógépes God of War munkálatait (is) kiszervezték, a játékot a kanadai Jetpack Interactive fejleszti a Sony Santa Monica felügyeletével. A portolásra és bérfejlesztésre szakosodott csapat korábban olyan játékok munkálatainál működött közre, mint a Plants vs. Zombies: Garden Warfare II, a Dark Souls vagy az NBA Live néhány epizódja.

Érdekesség, hogy a srácok egyik programozója a God of War: Ragnarököt jelöli meg projektként a LinkedIn-profilján, de egyelőre nem világos, hogy miért: elképzelhető, hogy elnézett valamit, de az is, hogy a Jetpack a folytatásba is besegít.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...