Hivatalos: januárban jön PC-re a God of War

  • Írta: szlav
  • 2021. október 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Óriási hírrel állt elő ma a Sony: minden idők egyik legnagyszerűbb PlayStation-exkluzívja januárban megkapja a PC-s verzióját. Kratos és Atreus ráadásul még néhány technikai újdonságnak is örülhet.

Folytatódik a Sony kapunyitása a PC-s játékostábor felé, mégpedig az eddigi egyik legnagyobb címmel. A Horizon: Zero Dawn, a Days Gone az Uncharted-széria és a Death Stranding után a Santa Monica Studio 2018-as remekműve, a God of War is megkapja a maga megkésett portját. Íme, a bejelentő előzetes:

A God of War tehát 2022. január 14-én költözik PC-re, a PlayStation Blogon részletezett infók szerint pedig megtudhattuk azt is, hogy milyen technikai újdonságokra számíthatunk. A 4K-s felbontás és a korlátlan framerate mellett a számítógépes verzió magasabb felbontású árnyékokkal, javított tükröződéssel (SSR) és GTAO, illetve SSDO bevilágítási opciókkal gyönyörködteti majd a szemünket. A port mindezek mellett támogatja majd az ultrawide monitorokat is.

A magas felbontás azonban nem kell, hogy a teljesítmény rovására menjen, ugyanis a játékban teljes integrációt kap az NVIDIA DLSS technológiája - ehhez persze RTX-szériás videokártyára lesz szükségünk. Szintén jelen lesz egyébként az NVIDIA Reflex megoldása, amellyel minimalizálhatjuk a reakcióidőnket a legkeményebb valkűrök ellen. Ami pedig az irányítást illeti: az egér-billentyűzet kombó nyilvánvalóan adott, de a DualShock 4 és a DualSense mellett a játék számos egyéb kontrollert is támogat majd.

Ami pedig a tartalmi újdonságokat illeti, ezen a fronton is akad néhány apróság. A PC-s változat vásárlói a következő páncélokat és pajzskinézeteket tehetik zsebre extraként:

  • Death’s Vow Armor Sets for Kratos and Atreus
  • Exile’s Guardian Shield Skin
  • Buckler of the Forge Shield Skin
  • Shining Elven Soul Shield Skin
  • Dökkenshieldr Shield Skin


Ahogy tehát azt említettük, a God of War 2022. január 14-én érkezik meg PC-re, így mindenkinek lesz ideje felkészülni a Ragnarök érkezésére.

30.
30.
Hoki György
#22: Nem mondom, annak se tenne rosszat, ha jönne, elég szépen megdöglött a közösség - kevés a ps5 tulaj, drága a játék. (Az más kérdés, hogy nekem annyira nem hiányzik, most vittem végig a PS3 verziót, és a grafot leszámítva, ez se tud sokkal többet.)
29.
29.
crytek
Facen rákérdeztem:

"Kedves Péter!

Természetesen a PC-s változatban is ugyanúgy lesz magyar felirat, a Steam hamarosan módosítja a hibát.

Köszönjük, hogy írtál! ?
Üdv,
PlayStation Magyarország"
28.
28.
nemfontos
#27: Egy bajom azért volt vele... kicsit lusták voltak a fejlesztők (vagy nem volt elég idejük), és sokszor kellett kinyírni ugyanazt a gólemet. A második részben talán változatosabb ellenfeleket kell majd kivégezni.
27.
27.
nemfontos
Biztos voltam benne hogy így lesz. Most jön a második rész, ennél jobb reklámot nem lehetett csinálni nekik, és még hoz egy kis aprót is...
Nagyon szórakoztató játék volt. Amit meg lehetett találni, azt megtaláltam. Egyedül a Valkyrie -ök kiiktatása nem sikerült teljesen, csak néhány darabbal tudtam végezni. :)
25.
25.
Windrider
#23: Igazából szerintem csak a valkűrök a parák, a vezérükről nem is beszélve... De ha jól emlékszem akadt még izzasztó fight, de nem is tudom már, azt hiszem újból ki kéne játszanom :)
23.
23.
Ps fanboy
#8: A GoW legnehezebb fokozaton nem egy Souls like szint, sokkal szemetebb annál. Nem érdemes szarakodni vele szerintem, mert csak idegesítő. Mondjuk én nem vagyok egy nagy fenomén ilyenekben, de egy Souls like játékot még végigtudok vinni, a Gow legnehezebben viszont egy rohadék, nem ér annyit. Jó van az normálon is, vagy afölött egyel.
22.
22.
crytek
#21: Az már nagyon régi. És ahogy nézem a nagyon régi cumokat leszarja már a Sony. Demon Souls előbb jönne majd pc-re az biztos az benne is volt a geforce now listába
21.
21.
Stark666
#19: Persze . Ennek én is örülnék :D Reméljük egyszer megkapjuk ezt a bloodborne feltámasztást .
19.
19.
Hoki György
#10: Hát, én várnám azt a BB-t pcre, de nem azért, mert exkluzív, hanem azért, mert az egyik legjobb munkája a Fromsoftnak, és szeretném ugyanolyan minőségben is végigvinni végre, mint a DS3at: nagyobb felbontáson, 60 fps-el, élő online communityvel, mert ezek vagy alapból nem voltak a ps4 verzióban, vagy mára haltak ki. A legalább 5 végigjátszásom alatt össz kétszer találkoztam invaderrel, és sajnáltam is, mert iszonyatosan jó a pvp érzése abban a játékban. Egy pc port feltámasztaná.
17.
17.
hedzsooo
Előrendelve, köszönjük szépen! :-)
16.
16.
Yanez
Jó játékot pc közösség!!! ;)
14.
14.
Robilluma
#9: Ha uannyi idő telik el a Ragnarök PC-re költözéséig, mint a God of Warnál akkor majd 2026ban játszhatsz vele ;D Te tudod :))) Én tuti nem bírnám ki ahogy a haverok kibeszélik az ilyen nagyszabású GotY játékokat és minden írott portálon ignoráljam. De embere válogatja.
Azt meg végképp nem értem h "az egyetlen cím ami érdekelt ezen a konzolon". Ezért az egy címért akartál PSt venni? :/ Komoly.
13.
13.
mephi
Nekem a kedvenc exkluzív címem PS-en. Ne hagyjátok ki, minden perce ajándék!
12.
12.
crytek
Egyébként ezt elég jó eltaláltam. Korábban mondtam hogy ezt nagyon érzem hogy jön pc-re..Szóval Last of US is felkészül a pc-s portra...... :)
10.
10.
Stark666
Sok boldogságot hozzá . Remek játék . :) Bár nem értem azokat az embereket , akik képesek több évet várni egy játékra , ami talán megjelenik pc-re . Lásd bloodborne. Még ma is rengeteg jàtèkos van akit érdekel , de csak számítógépen akarja végigvinni . ( 2015-ben jelent meg ) .

Az emberi élet vèges . Ne várjunk már 6-7 èveket :D Miközben már lehet ps4 slimet venni használtan 40-50-èrt .
9.
9.
jymri
Úgy érzem, hogy így tényleg kimarad a PS vásárlás. Az egyetlen cím ami érdekelt ezen a konzolon.
8.
8.
csoki0619
Sok szép órát vele a PC-s közösségnek. Akinek nincs türelme kivárni az Elden Ringet, annak ajánlom ezt a játékot legnehezebb fokozaton. Ha az alap ellenfelekkel nem is, a valkűrökkel a legedzettebb DS fanoknak is lesz bőven kihívás a játékban, és akk még ott van Muspelheim és niflheim kis levezetésnek.
6.
6.
C0m1n65un
#2: Tessék:


Sony: (could take years for these games to come to PC)

Uncharted: Legacy of Thieves Edition

HELLDIVERS 2

Horizon Forbidden West

GT7

Déraciné

God of War

Returnal

Demon Souls

Ratchet and Clank (no specified game)

Sackboy: A Big Adventure

Ghost of Tsushima

(NO BLOODBORNE, SPIDER MAN OR LAST OF US, Last Guardian, Gravity Rush etc unless listed above)
4.
4.
C0m1n65un
Ez egy kedves gesztus, ami üzletileg is meg fog térülni. Jöhet a Ghost of Tsushima, a Demon's Souls, és a Bloodborne is.
2.
2.
xsbrx
Nagyon helyes.
Na ideje előtúrni, hogy mik voltak még a leaked Nvidia Now listán.
Egy Persona 5 Royalnak igazán örülnék.
1.
1.
crytek
De a pc-s miért kapta meg a magyar feliratot? Steam nem jelzi hogy lenne benne..
De nem gond max kis idő amíg kiszedik a ps verzióból és megcsinálják hozzá.

Akkor erre nem pazarlom majd az értékes ps+ot :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...