A Stadia időkorlátos demókkal kísérletezik

  • Írta: gorien
  • 2021. október 28.
  • Hír
Link másolása
A Google egy régóta kért funkcióval kísérletezik a Stadián: időkorlátos demókkal. Korábban Pro-előfizetésre volt szükség a hasonló próbaverziókhoz, de az újonnan felkerülő darabokhoz már regisztráció sem fog kelleni.

Hiába zárta be a Google a Stadia belsős fejlesztőstúdióit, ezzel a platformról még nem mondtak le. Miközben új eszközökre talál utat a szolgáltatás, a Google erősíti a kapcsolatát a már meglévő partnereivel, a Stadia Makers programon keresztül pedig külső fejlesztőket támogatnak – sőt, nemrég az is kiderült, hogy már bérbe adják a Stadia technológiáját is.

A Stadián belül egy régóta várt funkció élesedett nemrégiben, méghozzá az időkorlátos demóké. Az első ilyen játék a Hello Engineer (a Hello Neighbor mellékága), amelyet fél órán keresztül minden kötöttség és költség nélkül kipróbálhatunk – míg egy ilyen lehetőséghez korábban Pro-előfizetés volt szükséges, most még regisztrált fiók sem kell a próbához.

A Google szóvivője a The Verge-nek azt mondta, az elkövetkezendő hónapokban kísérleteznek ezekkel a demókkal. Mindenképp várható, hogy több cím is kap efféle lehetőséget, de az időkeret még változhat, azaz nem előírásszerű, hogy mindegyikre csak fél óra jutna.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...