Részletek a The Dark Pictures: The Devil in Me-ről

  • Írta: gorien
  • 2021. október 29.
  • Hír
Link másolása
A Bandai Namco hivatalosan is fellőtte a The Dark Pictures-antológia következő részének előzetesét. Ezzel együtt végre a The Devil in Me történetének kontextusáról is megtudtunk egyet s mást.

A Man of Medan, a Little Hope és a nemrégiben megjelent House of Ashes után közeleg a The Dark Pictures-antológia első évadának záróepizódja. Nyáron már kiszivárgott ennek a résznek a címe, és aki a megfelelő módon játszotta végig a House of Ashest (vagy rákeresett YouTube-on, esetleg olvasott róla nálunk) láthatta már a The Devil in Me előzetesét, de ma a Bandai Namco hivatalosan is feltöltötte a saját csatornájára a kedvcsinálót.

Szerencsére ez nem csak annyit jelent, hogy most már egy újabb helyen nézhetjük meg az videót, hanem a kiadó és a Supermassive Games jóvoltából részleteket is tudunk az évadzáró történetéről. Az ígéretek szerint ez az epizód lesz a legvéresebb az antológia eddigi felvonásai közül.

A The Devil in Me-ben egy dokumentumfilmes csapat meghívást kap a Gyilkos Kastély pontos másába – ebben az épületben végzett sok áldozatával H. H. Holmes, az Egyesült Államok első ismert sorozatgyilkosa. A stáb hamar ráeszmél, hogy megfigyelés alatt állnak, rejtélyes vendéglátójuk pedig nem csak a bámészkodás kedvéért hívta meg őket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...