Távozik a Slightly Mad Studios vezérigazgatója

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 31.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Ian Bell, a Slightly Mad Studios alapítója és vezérigazgatója bejelentette, hogy visszavonul, miután úgy érzi, hogy a stúdió jövője biztosítva van. Bell távozását az Electronic Arts is megerősítette.

Ian Bell a Twitteren jelentette be, hogy távozik az általa alapított Slightly Mad Studios éléről: mint írta, a 2008-ban tető alá hozott fejlesztőcsapat néhány versenyrajongó "őrült álma" volt, és most, hogy a stúdió jövője biztosítva van, úgy érzi, ideje félreállni.

A jobb oldalon Bell, a Slightly Mad Studios alapítója és vezetője

A biztosíték pedig nem más, mint az Electronic Arts, amely maga is megerősítette Bell távozását a GamesIndustry.biznek. A kiadó 1,2 milliárd dollárért vásárolta meg a Codemasters csapatát, amely még korábban 30 millió dollárért vette meg a Project CARS-sorozatot is jegyző brigádot. 

Néhány hónappal ezelőtt egyébként a Codies vezetősége is távozott.

3.
3.
norbi27
#2: De a Nokia dobozban egy beváltható kuponkód van egymillió Battlefield Currency-re, hogy igazi legyen az öröm é bódottá.
2.
2.
delphijos
#1: Vagy, az EA vezetősége szólt, hogy “figyelj Zsolti, mi fogunk dirigálni, baromira nincs szükség rád, itt egy Nokia doboz, húzz el innen amíg jó dolgod van”
1.
1.
Őrnagy
Ez egy őszinte nyilatkozatnak tűnik. De még őszintébbnek tűnne, ha ezt mondta volna :
-K...ra nincs kedvem az EA-nek dolgozni, mert mocskos szemétládák, úgyhogy felmarkolom a végkielégítést, és lelépek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...