Felsorakoznak az Elden Ring kasztjai

  • Írta: szlav
  • 2021. november 8.
  • Képek
Link másolása
Ahogy azt már megszokhattuk a FromSoftware legtöbb játékától, az Elden Ring startjakor is számos archetípus szerint készíthetünk majd karaktert. A japán stúdió bemutatott ezek közül néhányat.

Habár az Elden Ring megjelenésére még várnunk kell néhány hónapot, a héten a FromSoftware elindítja a játék első hálózati tesztjét, melynek keretei közt néhányan belekóstolhatnak majd a nyíltvilágú soulslike kalandba. Az újdonságok felfedezése előtt azonban egy fontos döntés vár majd a játékosokra: ki kell választaniuk azt a kezdő archetípust, amelyre aztán ráépíthetik a saját karakterüket.

A FromSoftware a minap feltöltött két képet Twitterre, melyeken az említett karakterosztályok láthatók. Ezek szerint tehát a Warrior, az Enchanted Knight, a Prophet, a Champion és az elég vagány elnevezésű Bloody Wolf áll majd a rendelkezésünkre - mi titkon azért reménykedünk benne, hogy a megjelenésre csatlakozik hozzájuk a Deprived is.

A napokban egyébként az is kiderült a játékkal kapcsolatban, hogy az újgenerációs konzolokon kétféle grafikai opció közül választhatunk. A Graphic Mode-ot választva a teljes 4K-s felbontást célozza majd a PS5 és az Xbox Series X, a Performance Mode pedig némileg alacsonyabb felbontáson, de 60 fps mellett hajtja a játékot. A PC-s verzió 60 fps-es maximum framerate mellett fut majd.

Napvilágot láttak a gyűjtői változatok

A legnagyobb rajongók örülhetnek, ugyanis az Elden Ring is többféle gyűjtői kiadásban kerül majd a boltok polcaira. A mellékelt képeken láthatjátok az opciókat, melyek közül a Premium Collector's Editiont érdemes kiemelni, hiszen a legnagyobb kiadás a fémtokos játék, a 40 oldalas art book, a digitális soundtrack, az úgynevezett Adventure Guide és egy extra emote mellett egy 9 inches szobrocskát és egy teljesméretű sisakreplikát is tartalmaz majd.


Az Elden Ring 2022. február 25-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en. Ha lemaradtatok róla, csekkoljátok le a múltheti gameplay bemutatót!

3.
3.
markoci555
Csak én érzem bugyutának amikor ilyen bottal mászkálnak mint valami karikatúra ősember?
2.
2.
Stark666
Nehéz döntés . e knight vagy b wolf . Hmm . Szerencsére még van pár hónap , mire eldönti az ember :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...