Három játékkal készül az Epic a jövő hétre

  • Írta: gorien
  • 2021. november 11.
  • Akció
Link másolása
A héten játékot nem, csak egy, a Rogue Companyhoz járó ajándékcsomagot kínál az Epic Games Store, de cserébe a jövő héten ilyenkor már három alkotásból is válogathatunk.

Akinek még ma jutna eszébe beszerezni az Epic Games Store-ban az Aven Colonyt, annak van egy rossz hírünk: lemaradt róla. Helyette a héten a Rogue Company negyedik évadjának két új karakterét, egy jelmezt és a szezonbérlethez 20 ezer XP-t adó Epic Packnek örülhetünk. És habár a heti rotációban ajándékjáték nincs, vigasztalódhatunk Tiny Tina önállóvá lett DLC-kalandjának bezsebelésével, egészen november 16-ig.

November 18-án azonban kicsit belehúz az Epic, és három játékot is ingyen ad majd. Az egyik a Guild of Dungeoneering, amiben nem a kazamaták kalandorait irányítjuk, hanem körülöttük húzzuk fel a kalandozás helyszínét. A másik a Never Alone lesz, amelyben Nuna és sarkiróka barátja útját kísérhetjük végig. Legvégül pedig költségek nélkül tehetjük zsebre az Epic és a Radiohead koprodukcióját, a Kid A Mnesia Exhibitiont, amely a zenekar albumain alapul. Az utóbbi PlayStation 5-re is ezen a napon jelenik meg.

2.
2.
hedzsooo
...Nekem ugy tunt, h ez is ingyenes eppenseggel pont most az Epicen:

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure
https://www.epicgames.com/store/en-US/p/tiny-tinas-assault-on-dragon-keep-a-wonderlands-one-shot-adventure
1.
1.
hedzsooo
Ne mar, az Epic-ellenes huszarok most mindjart helyben szivgorcsot kapnak majd XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...