Visszahozza a Rockstar az eredeti GTA-trilógiát

  • Írta: szlav
  • 2021. november 20.
  • Hír
Link másolása
Szörnyű állapotban jelent meg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, ezt pedig végre belátta a Rockstar Games is. A stúdió elnézést kért a játékosoktól, és visszahozza a digitális boltokból eltüntetett eredeti verziókat.

Egy hete jelent meg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, a nagyszerű bűnözőszimulátorok felújított változata azonban finoman fogalmazva is nagyon kiábrándító lett. A kétes újításokért felelős Grove Street Games hanyag munkát végzett, ezt pedig a franchise anyastúdiója, a Rockstar Games is elismerte. A hosszú és sikeres múltra visszatekintő fejlesztőbrigád tegnap elnézést kért azoktól, akik csalódtak a trilógia újázásában, és megígérték, hogy azonnal nekilátnak a kármentésnek.

Az új kiadás hamarosan megkapja az első nagy frissítését, amely a remények szerint számos technikai bakit orvosol majd, mindeközben pedig a Rockstar újra elérhetővé teszi a GTA III, a Vice City és a San Andreas eredeti változatait - ezeket ugyanis a Warcraft III Reforged nem követendő példáját követve eltüntették a digitális boltokból.

A legtöbben valószínűleg a kérdés nélküli pénzvisszatérítésnek örülnének a legjobban, a stúdió azonban másképp kompenzálja a PC-s játékosokat (a konzolosokról nincs hír). Akik a Rockstar Store-ban megvásárolták (vagy 2022. június 30-ig megvásárolják) a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont, azok a felújított csomag mellé díjmentesen megkapják a három játék eredeti változatát is.

25.
25.
delphijos
#22: Hát pedig tényleg van abban valami hogy számít mennyit költ az ember valamire. Persze ettől nem lesz rosszabb / jobb egy játék, de a HOZZÁÁLLÁS igenis más. Tudat alatt ha máshogy nem az ember sokkal megengedőbb , kevésbé bosszantja fel ha gondok vannak a cuccal ha “fillérekért” jutott hozzá. Végül is pont ezt is csinálod, ha idő hiányában még elindítani se fogod, az se zavar. Kicsit olyan hogy ha meghúzzák a parkolóban az 5 kilóért vett 15 éves kocsit , kevésbé érzi “katasztrófának” mint ha a vadiúj full árassal teszik ugyanezt…
24.
24.
Ooorky
#23: Szívembő szóttál tesa.
23.
23.
xanatos0911
#20: “ Nem definiálja ez a gta szériát innentől mivel a GTA 6-7-8 stb azt a rockstar csinálja és nem ez a KETTŐ db android játékos groove street games.”

Teljesen mindegy, hogy ki csinálta. A QC akkor is a Rockstar kezében van.

Nem tudom, hogy kit akarsz meggyőzni, másokat vagy saját magad, de ezt a süketdumázást elég érdekes olvasni. Mindegy, hogy mennyi pénzed és időd van. Egy adott terméket vagy szolgáltatást alapjáraton Te annyiért veszel meg, amennyit az Neked megér. Ha fillérekért vagy ingyen szerzed be a játékaid 100%-át (igen tudom, régen minden szart megvettél gyűjtőiben, de én a jelenről beszélek) akkor annyit érnek számodra. Ennyi erővel torrentezhetnél is, akkor még ténylegesen a “Tiéd” is lenne az adott játék és akkor aztán teljesen ingyen lenne minden, csak háttértárra kéne többet költeni, hogy elférjenek. A stúdiók sem vakarnák a fejüket, hogy hova lett a bevételük, hiszen Tőled az eddig sem jött, tehát semmi sem változna.

Arról pedig már hadd ne mondjak semmit, hogy egy definitív trilógiát egyetlen játék, azaz a kiadás “33%-a” alapján ítélsz meg, mert lefogadom, hogy a GTA 3-mal pl nem játszottál. Így nem lehet valamit teljes egészében leírni.

“El vagytok tévedve :)”

Én úgy látom, hogy fordítva van, de persze kinek a pap, kinek a papné. Szerintem nem nevetséges koncepció az, hogy manapság is várok valamit a pénzemért cserébe. Nem, mégegyszer hangsúlyozom nem GTA 5-öt vártam. Miért? Azért, mert megvan, anno megvettem teljes áron és 5 óránál többet nem játszottam vele SOHA életemben. Butaság volt megvenni? Lehet. De egyszerűen nálam nem jött át és ezt nem tudhattam előre.

Én őszintén első blikkre még pozitívan csalódtam a DE kiadásban, mert az UE4 alapvető adottságai felszínesen szépen feldobják a játékot.. de felszínesen.

Lehet sokmindent mondani a Blizzardra, de a D2: Resurrected pl egy relatíve korrekt árazású és minőségű remastered lett. Én kb ezt vártam volna a Rockstartól is… ezért eltévedt és naív lennék? Ha igen, akkor az egyetlen megoldás, hogy innentől kezdve csatlakozom kicsiny szektádhoz és én sem adok ki pénzt játékokért… aztán, ha mindenki így tenne akkor mi lenne a studiokkal és a játékokkal? Előbb-utóbb kihalnának, mert senki sem ad nekik bevételt… aztán akkor mit érnél a 2500 ingyen vagy teljes árú játékkal Steamen, amikor lekapcsolják a szervereket, mert már arra sincs pénz és oda minden amit eddig “megvettél”? Én pl ezért támogatom a GOG-ot leginkább, ha tudom. Mert hozzáférést adnak a telepítőhöz is és DRM mentes minden játék és megpróbálom csak olyanra költeni a pénzem, ami megéri számomra, de fontosnak látom, hogy kimutassam a fejlesztő és a kiadó felé, hogy igenis jó munkát végeznek és megérdemlik a pénzem, máskülönben honnan tudnák, hogy jó úton járnak?

Mindegy, hogy mit, de bármit amit valamire valónak tartasz, azt érdemes támogatni. Ez egy oda-vissza dolog… nem tudom, hogy Te esetleg játékfejlesztőként mennyire örülnél annak, hogy ingyenélők sora azon dolgozik, hogy a lehető legkevesebb pénzt adják ki azért, amiben a Te kemény munkád is benne van. Érted?

Csak egy triviális példa: Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy márpedig Te ingyen kéred a Netflixet ezentúl, mert kiváncsi vagy a filmekre és sorozatokra, de neked nincs időd leülni csak néha-néha, szóval Te ingyen szeretnéd ezt megtenni. De mondok jobbat: Holnap szólsz a főnöködnek, hogy Te ezentúl nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy bejárj dolgozni, mert nincs rá időd, de továbbra is szeretnéd kérni a teljes fizetésed, mert nagyon-nagyon szereted a céget… csak hát az idődet nem érdemlik meg, de azért így is honorálhatnának.

Csak a bökkenő az, hogy ha egy két hete kijött játékra volt 40+ óra időd a saját elmondásod szerint is amellett, hogy itt is olvasol és kommentálsz, akkor igenis van időd, csak sajnálod a pénzt szabadidős szórakozásra költeni. Ezt pedig valaki spórolásnak hívja, valaki pedig fillérbaszásnak, nézőpont kérdése.
22.
22.
crytek
#21: Te is urban legendeket generálsz.. Veletek ez a nagy baj hogy ezt el is hiszitek

"mert nem látod értelmét, ergo neked nem nyújtj akkora örömöt, nem ad egyik játék sem akkora életre szóló élményt, h neked megérje kiadni rá kicsit több pénzt. Ebből kifolyólag te megengedőbb is vagy a játékiparral szemben, mert nem veszed ezt túlságosan komolyan, mivel sem anyagilag, sem érzelmileg nem kötődsz ezekhez a dolgokhoz olyan szinten, mint más emberek."

Attól lesz élmény egy játék meg te 60 eurot adsz érte. Szóval ha ugyanahhoz ingyen jutnál hozzá már szar lenne és nem nyújtana örömöt és undorral tolnád? Aha mesélj még... Nem tudom ilyen ordas nagy baromságokat hogy tudtok leírni.
21.
21.
csoki0619
#20: Megint elbeszélünk egymás mellett. Én értelek téged. Nem költesz ezekre a dolgokra, mert nem látod értelmét, ergo neked nem nyújtj akkora örömöt, nem ad egyik játék sem akkora életre szóló élményt, h neked megérje kiadni rá kicsit több pénzt. Ebből kifolyólag te megengedőbb is vagy a játékiparral szemben, mert nem veszed ezt túlságosan komolyan, mivel sem anyagilag, sem érzelmileg nem kötődsz ezekhez a dolgokhoz olyan szinten, mint más emberek.
Én se veszek játékot teljes áron, sőt, két játék volt életemben amiért teljes összeget fizettem, és egyiket sem bántam meg, a God of War 3, és tavaly a Last of us 2. A kettő között eltelt 10 év minimum. Az egyik legnagyobb marhaságnak tartom, h valaki képes valamire fél évvel megjelenés előtt rászánnni 60(manapság 70-80) eurót, úgy h azt se tudja mit kap a pénzért. Én ezeket az embereket hívom béta tesztelőknek. Dupla annyit fizet valamiért, amiért én fél év múlva fizetek feleannyit, annyi különbséggel, h én jobbik esetben abban az állapotában fogom élvezni a játékot, ahogy annak meg kellett volna jelennie hat hónappal ezelőtt. Csak az a baj, h ettől függetlenül, ez így nincs rendjén, mert az van mindig hangoztatva, h a teljes áron vett játékok hozzák a legtöbb profitot, és az első pár hét a kritikus(denuvo is ezért létezik). Akkor, h van ez? Aki támogatja a fejlesztőket, és kiadja azt a nem kis összeget egy játékért, annak az a jutalma, h kap egy kupac szart a pénzéért, és ha minden jól megy majd építenek egy várat belőle idővel?!
20.
20.
crytek
#18: Rosszul gondolod. Régen pl elég sok gyűjtőit vettem akár 30 ezrekért.
De aztán jött a bundle éra és láttam hogy amiért 2x K-t fizettem gyűjtőibe 2 év után 1$-ért adták a játékot. (Pl a Risen 2..)

Én nem azért nem adok ezekért pénzt mert nincs.Van bőven mivel a spórolólás a földi istene vagyok :)
Én elég sok játékot szeretek és ha lenne időm mindent tolnék ami érdekel. De mivel melozok sose lenne időm mindenre. Ergo ha a meglévő 2500 játékomért teljes árat adtam volna nagyon szomorú lettem volna mert kb annyit ért volna mint itt az ablakon szórtam volna ki. Ugyanis kb 60 év se lenne elég mindet letolni és még kb 1500 kivánságlistás.. De ebből a 2500ból a szemléletváltásom miatt ~ 1300 körüli db ingyen volt..a maradék az filléres :)

"h van aki élvezetből játszik, és minőséget vár azért a nem kevés pénzért amit rászán egy termékre." Én abból játszom a San Andreast.. ha te is így tennél toronymagasan leszarnád a hibákat.De ti nem is játsszátok csak a hibákat keresitek.

Aztán ha legyintünk? Mi fog változni? Semmi. A rockstar elnézést kért.. ez igen ezért megérte telesírni a netet hetekig,hónapokig..bravó köszi hogy sírtatok, az elnézést miatt egyből az év játéka lett számotokra ugye? Ne nevettesd már ki magad.

Nem definiálja ez a gta szériát innentől mivel a GTA 6-7-8 stb azt a rockstar csinálja és nem ez a KETTŐ db android játékos groove street games.

El vagytok tévedve :)

19.
19.
Caleon
Méltó a Rockstarhoz ez a kiadás? Hasonló áron a Mafia vagy a Mass Effect trilógia kicsit nagyobb törődést kapott. Jogos, ha a vásárlók csalódottak. Lehet egy remastert jól csinálni, itt nem ez történt.
18.
18.
csoki0619
#16: "Ha bajom lenne a játékkal én is fikáznám ha ingyen van ha pénzt adtam volna érte."
Igen, csak te sztem játékért még életedben nem adtál 10 dollártól többet, azért mert a te szemedbe ezek szórakoztató tartalmak nem érnek többet 2 doboz cigitől. Így, már ne is haragudj, de a véleményed nem túl releváns ezekben a dolgokban, mivel te egy játékot nem minőség alapján osztályzol, hanem h neked mennyibe került. A te 300 forintos gamepassoddal elhiszem, h az az igénytelenség amit a Rockstar kilökött magából Definitive Edition címen, arra te legyintesz egyet, mondván, kit érdekel, 300 forint volt.
Nincs is ezzel semmi gond, el kell fogadni, h te gyűjtöd a játékokat, viszont azt is meg kell értened, h van aki élvezetből játszik, és minőséget vár azért a nem kevés pénzért amit rászán egy termékre.
Szóval az, h legyintünk egyet, és azt mondjuk, h nem lett ez olyan szar, el lehet vele lenni, ez kicsit olyan mint a kész pizza, amit a boltba kiveszel a hűtőből, megveszed és azt mondod, ettem már jobbat, de egynek elmegy. Mint lehetőség ott van, de könyörgöm, ne ez legyen már a standard, és egy ekkora kiadónak ne nézzük már el, h akkora hülyének nézi a saját rajongótáborát, h egy ilyen rakás szart próbál lenyomni az emberek torkán definitív!!! jelzővel ellátva. Ha ez definálja a GTA szériát innentől kezdve, akk itt valami tényleg nincs rendben.
17.
17.
delphijos
#16: “Ha 60$-t adtam volna ki érte miért változna a véleményem a játékról? Én elvagyok vele engem nem zavarnak a dolgok”

Ebben az egyben nem értek egyet veled. Alapvetően ennél én se számítottam jobbra ( szerintem is amúgy az lehet a gond hogy sokan “GTA5-öt” vártak ) és minden percét élvezem, de hidd el, ha EZÉRT teljes árat fizettél volna, azért kevésbé lenne őszinte a mosoly. Persze az is igaz hogy azért nem teljesen vakon kell érte fizetni, aki úgy döntött hogy teljes árat adott érte az nem igaz hogy nem tudhatta mire számítson. Sok embert a nosztalgia faktor “elvakíthatott” és utána megbánták hogy ezért ennyi pénzt adtak.
16.
16.
crytek
#13: "Igen, tudom. Pénz. Csak jó lenne, ha az ember pénzét legalább tisztelettel próbálnák meg kihalászni a zsebéből"

WTF? Mikor érdekelte bármelyik céget is a pénzen kívül bármi?

remasered/definitive/akármilyen név (ami nem teljes körű remake amit alapoktól dolgoznak át tehát látható hogy munka van vele) = nem más minthogy a létező legkevesebb munkával és kevés ráfordítással hozza az új friss zseton amit a régi verzió már nem hoz pláne nem teljes áron.

A játékipar már nem a régi. A régi címeken látni és érezni hogy ott szív és lélek benne volt.Nem véletlen szedik elő ezeket a "kult" címeket az emberek és tolják még ma is. Most csak a pénz számít és egyre inkább megy el minden ebbe az írányba. Mert a neten szarokkal folyamatosan ömölhet a lóvé mert hülyék mindig lesznek akik teszem az a 30 óra alatt ingyen megszerezhető cumóért inkább fizetnek több 10 ezreket csakhogy a 0. percben már meglegyen a dolog.

Nem mellesleg egy játék ajnározása/fikázását a kifizetéséhez kötni elég lol..

"Az ilyen Crytek félék meg még ráadásul védik is ezt a szemetet, pontosan azért amit mondtál, mert nem fizetett érte egy garast sem."

Ha 60$-t adtam volna ki érte miért változna a véleményem a játékról? Én elvagyok vele engem nem zavarnak a dolgok. Az eső volt az egyetlen nagyon tré dolog mert alíg látni valamit ha szakadt és ha pl autóverseny közbe jött rá az nagyon megnehezítette a dolgot. De kapott már valami patchet és mintha már nem lenne olyan ..Ha bajom lenne a játékkal én is fikáznám ha ingyen van ha pénzt adtam volna érte. Az biztos ,hogy amint kap valami combós akciót beszerzem a teljes trilógiát.
15.
15.
Ooorky
#14: Nálam már ott elvágta magát, hogy series s-en szaggatott, mint állat.
A karakterek elbaszott kinézete, útba süllyedő bicikli már csak bónusz volt, hogy instant letöröljem.
Gondolom begyűjtötték a Gamepass/PS Now megjelenésért a lóvét a többi meg le van toszva.
14.
14.
csoki0619
#13: Teljes mértékben igazat adok neked. Bár én nem vettem meg, a VR-os srácoknál néztem az adást amiben a 3-al játszik, plusz leszedtem torrentról is, h belenézzek érdemes-e érte pénzt adni. Sajnos azt kell, h mondjam ugyanazt éreztem, mint te. Nincs lelke valahogy az egésznek, az art design, a karakter modellek rajzfilmesített kinézete, a szutyok mobilos port átültetése, és az a töménytelen bug nálam elvette a kedvem az egésztől.
Pedig annak idején a GTA 3-at valami 15 fps-el játszottam végig, a San Andreast pedig úgy, h minden fél órába kicrash-elt a játék, és több száz órám van bennük.
Ez egy igénytelen összecsapott fércmunka lett, nem hiába nem mutogatták nagyon megjelenés előtt. Az ilyen Crytek félék meg még ráadásul védik is ezt a szemetet, pontosan azért amit mondtál, mert nem fizetett érte egy garast sem. Mondjuk ilyenkor kicsit egyetértek vele, mikor azt mondja, h videójátékra nem ad pénzt, mert nem ér annyit. Ebben az esetben sajnos erre tényleg nem érdemes költeni.
13.
13.
xanatos0911
#12: “Divat fika szimplán a csorda meg megy a többi után..addig aki meg a hangulata miatt gtazott eddig is szó nélkül tolják :)”

Nem olvasod el a kommentemet rendesen, vagy nem érted amiről beszélek. Nem volt semmilyen elvárásom azon kívül, hogy az atmoszféra maradjon meg. Pont az az, amit elbasztak az új színekkel és az effektek minőségével vagy hiányával. Én pl maradok az eredetiknél.

És éppen ezért ez a lényeg amit Te is írsz… akkor ott vannak az eredetiek, ez totál fölösleges húzás volt az én szememben. Igen, tudom. Pénz. Csak jó lenne, ha az ember pénzét legalább tisztelettel próbálnák meg kihalászni a zsebéből és nem egy szemen köpés közepedte. Nem tudom mikor ért oda a világ, hogy már vásárlóként is lejjebb adjuk az értékeinket és betudjuk a dolgokat annak, hogy “de hát a szegény international vállalatok bevétele” és hasonló zagyvaságoknak.

Persze, Te gondolom nem fizettél teljes árat, hanem csak a San Andreas megy a GP-on.
12.
12.
crytek
#11: "Bizonyos textúrák egy az egyben régiek"

Idő és pénz. Igazából veletek meg a sírógépekkel az a baj hogy kb GTA5be oltott részeket vártak holott soha senki nem mondott ilyet..
Mióta kijött azóta tolom több 10 óra és szembetűnő az a pár db hiba? ÉS? Megakasztja a játékot? NEM

Pont leszarom ha az átvezető videóban egy karakter úgy néz ki mint egy walking dead zombi pálcika kezekkel... meg "mű" kezekkel...

Divat fika szimplán a csorda meg megy a többi után..addig aki meg a hangulata miatt gtazott eddig is szó nélkül tolják :)
11.
11.
xanatos0911
#10: “A régiekhez képes bőven remake lett ez ,főleg ha azt nézem hogy az elmúlt évek remasteredjei miket produkáltak...”

Nem attól lesz valami remake, mert sokkal szebb. A remake teljesen a nulláról indul. Ez nem indult a nulláról, sőt. Nem csak, hogy a legtrébb mobilos portot húzták fel az UE4-gyel, hanem számomra ráadásul olyan hatása van az egész produktumnak, mintha emberi szem nem is látta volna, hanem az egészet egy kezdetleges AI-ra hányták és az alakította át. A GTA 3 pl. számomra elvesztette a különleges atmoszféráját, kb 70%-ban süt a nap vagy tiszta az ég, ha nem akkor pedig szakad az eső és az effekttől nem látok semmit sem. Köd van? Nincs. Kreatív döntések hiányát érzem az egészen és ennek az atmoszféra issza meg a levét szvsz. A játékbéli AI ugyanaz a borzalom, mint 20 éve, hozzá sem nyúltak. Bizonyos textúrák egy az egyben régiek, közvetlenül az új mellett. Lebegő autók, eltévedt, elakadt mentőautók amik 5 másodpercenként tolatnak bele ugyanabba a falba és még sorolhatnám, mindez kb 2-3 óra játék után már szembetűnő volt.

Igazából nem akarom bántani a játékot, mert jó ötletnek tartom, hogy a mai fiatalok is megismerhetik ezeket a régi klasszikusokat, de ezt az árazást és céges attitűdöt én nem engedném meg magamnak a Rockstar helyében, mert számomra inkább úgy jön le, mintha arcon fingtak volna.

Persze, hogy pénzre megy ki a játék, de azért ez akkor is pofátlan szerintem. Ezt egy sima “DE Upgrade”-ben kellett volna megoldani 14.99-ért, (max 19.99, de szerintem ez annyit már nem ér) gombnyomással változtatható grafikával és akkor azt mondom, hogy “fair enough”.
10.
10.
crytek
#3: De hat nem remake, de miből tartott volna?
Többszörös pénz , többszörös idő. Az meg nincs amikor múlt hétre kell a zseton :)
Én csak röhögök a rinyagépeken.A YT tele van videokkal ami összehasonlítja a játékokat.. A régiekhez képes bőven remake lett ez ,főleg ha azt nézem hogy az elmúlt évek remasteredjei miket produkáltak...

Pár karakter textúrája nem lett jó és ennyi ami feltűnik a lassan 40 óra San Andreas alatt.. Bőven megvan a régi feeling meg minden.
Amit sajnálok viszont hogy acsimaxolni akartam de mivel már egy deka dologra nem emlékeztem ez a game hogy is van kb a játék felét a kukába dobtam mert átkerültem las vegasba éás akkor ugye minden karakter és azok küldetése ugye eltűnik :(
9.
9.
godach
#3: Mint próbáltad? Nem lehet, hogy a szemeddel van baj? :D
Legalábbis a gta3 nem ocsmány, de így már kíváncsi leszek a Vice City-re.
Apropó, azon nem gondolkoztál, hogy 1-1 kommented átolvass elküldés előtt, ha már ugye moderátor vagy, elvárható lenne hogy legalább kicsit igényesen írj :/
8.
8.
godach
#7: Nem játsszanál vele, de a hírek alatt azért megjelensz.
Sosem értettem ezt a felfogást, hogy mi a frásznak tölt valaki időt olyan dolgok véleményezésével és nyomonkövetésével, ami nem is érdekli. Gondolom, sok a szabadidő.

Hírhez szólva életem 30 évének második előrendelése volt. Első a Days Gone.
25.21h alatt kb 10x fagyott be de semmi más hibát nem tapasztaltam.
Nem mondom, hogy ez lenne a reális mert ennyi pénzért (főleg úgy, hogy emlékeim szerint még a 733-asomon egyszeresem fagyott) de nem is annyira vészes a dolog. A sokak által agyondícsért cyberpunk meg witcher 3 sem volt egy fokkal sem különb, 20 patch meg gold edition után sem.

Én még csak a gta3-at pörgetem, de azt kapom amire gondoltam.
Majdnem ugyan az a játék, jelen generációs konzolon úgy hogy nem kell a padlásról előszednem a PS2 vagy Classic konzolt és bűvészkednem a TV-n.
Az egész, megint csak egy téma amiről lehet fröcsögni, mint az idézett úriember is xD
7.
7.
Ps fanboy
Egy percet nem játszanék ezekkel, mert minek. De ez akkor is szégyen, miután a Rockstar keresi a legtöbb pénzt a játékik eladásai alapján esélyes legalábbis. És akkor előjönnek ezzel?
6.
6.
manderel
#5: Hát pedig elég esélyes, hogy ezért is csináltatták egy mobilos portokat készítő céggel, mert nem akartak sokat belefeccölni.
5.
5.
Nothing
#3: Nem vagyok otthon a marketingben/gazdaságban, de nem lett volna értelmesebb dolog inkább bütykölni még rajta és a karácsonyi rohamra, tűrhetőbb állapotban kiadni? A Rockstar nem az a csóró cég, amelyik rászorulna az ilyen "minimális meló, gyors bevétel"-jellegű, igénytelen, összecsapott megoldásokra, ha másokkal dolgoztat is.
4.
4.
Norbiii
Komolyan az a karpotlas hogy ingyen megkapjak az eredeti verziot? Xdd
3.
3.
Norbiii
Grafikailag csalodtam kicsit. Neha szepnek eezodik, neha meg mintha '' semmit'' nem javult volna.

Kiabrandito hogy bar a grafika szebb lett de az emberek mozgasa, az inteligencia stb maradt a 20 eves szinten. Ez igy fura. De hat nem remake, de mibol tartott volna?

Eddig a Vice Cityt probaltam.
2.
2.
Nothing
...amúgy tervben van egy Definitive Edition teszt itt, a GK-n mostanság?
1.
1.
xanatos0911
Pff… nem semmi, van bőr a képünkön rendesen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...