Következő kiegészítőjét teaseli a Ghostrunner

  • Írta: gorien
  • 2021. november 25.
  • Letöltés
Link másolása
A One More Level hamarosan leleplezi a Ghostrunner következő kiegészítőjét, amire Ultimate DLC-ként hivatkozik. Hogy mit fog tartalmazni, azt még nem tudjuk, de a minap kiadott kedvcsináló alapján lehet találgatni.

A One More Level és a 505 Games már dolgozik a Ghostrunner folytatásán, de a fejlesztők az első játékot sem hagyták még magára. Eddig is kaptunk kiegészítőket, amelyek tematikus felszerelésekkel vagy új játékmódokkal gazdagították a cyberpunk anyagot, most azonban közeleg valami, amire egyelőre csak Ultimate DLC-ként hivatkoznak.

Egyelőre csak a rövid kedvcsináló alapján ötletelhetünk, hogy mit is fog tartalmazni a kiegészítő. Egy laborszerű közegből és egy kriokamrából indulhatunk ki, illetve a teasert kísérő narrációból: „Álmodsz. Egy gyermek lép hozzád, és iránymutatást kér. Ahogy a gyermek beszél, észreveszel egy támadni készülő kígyót a fűben. Mit teszel?”

Találgatni november 30-ig lehet, akkor fogja ugyanis a One More Level teljesen leleplezni a kiegészítőt, amit a megjelenés előtt egy zárt bétatesztben is megfuttat – erre már lehet regisztrálni.

A Ghostrunner játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...