Íme, a PlayStation Plus decemberi felhozatala

  • Írta: gorien
  • 2021. december 1.
  • Akció
Link másolása
Ismét három játékkal ajándékozza meg a PlayStation Plus előfizetőit a Sony. Csili-vili páncélú harcosok, jóval komorabb hangulatú páncélburkok és komolytalan LEGO-gonosztevők várnak decemberben.

A Microsoft nemrég felfedte az Xbox Game Pass decemberi kínálatát, és a Sony sem maradt sokáig adós a PlayStation Plus e havi játékaival – bár aki árgus szemekkel követi a szivárgásokat, azt nem fogja meglepetés érni. Három játék érkezik, amit december 7. és január 3. között tehetünk zsebre, de a Sony a novemberben extraként bedobott VR-játékok hozzáférhetőségét is kitolta januárig.

Habár gyakorta az a felállás, hogy a PlayStation 4-tulajok két, a PlayStation 5-tulajok egy játékot kapnak, az előbbiek ezúttal mindháromhoz hozzáférnek. A Mortal Shellben komor soulslike-küldetésre indulhatunk, a LEGO DC Super-Villainsben a komorságot kidobhatjuk az ablakon, míg a Godfall Challenger Editionje a looter-slasher általános kihívásai helyett a kőkemény endgame játékmódokra koncentrál.

20.
20.
Ooorky
#14: Én idén 4* lőttem el a 300ft-os fizetést, abból egy 3 hónapos volt.
Ezenfelül konzolvilágban 2-3 havonta van 1-et fizet 2-t kap akció GPU, ha ésszel csinálja az ember akkor azt is meg lehet duplázni, így -1075/hó teljesen szabályosan.
19.
19.
crytek
#18: Olyan dolgokról nem szoktam beszélgetni ami nem fog megtörténni.
A MS-nak a kezében nincs és soha nem is lesz más ütőkártya egyedül a game pass. 2019 óta hallgatom hogy megszünik a 300ft-os akció is...ja látom mennyire szűnt meg.. Ez kb olyan beszélgetés mint hogy a steam bezár..

De nem nem fizetném ki ,de ilyen úgyse lesz hogy ki kéne fizetni :)
18.
18.
nemfontos
#15: Lenne egy kérdésem is... ha megszűnik minden kis trükk. Kifizetnéd a 4190ft -os havidíjat? Csak kíváncsi vagyok...
17.
17.
nemfontos
#15: Az hogy kapsz kapudrogot ingyen vagy olcsón, nem jelenti hogy a drog filléres termék..
16.
16.
nemfontos
#15: Ha nem akarod érteni amit írtam, akkor nem kell...
15.
15.
crytek
#14: 1. Már millió ember írta hogy ez az első alkalom kamu. Érdekes nekem pl 2 év alatt miért engedte megvennei vagy 12 alkalommal amiből 2x ráadásul 300/3 hónap volt?
MERT RANDOM!

2. Akit érdekel a dolog az nem a ms-nál fizet elő

3. Akit nem érdekel a filléres dolog az a msnál fizet elő rá

4. Akik a 3. csoportba tartoznak az ablakon is dobálhatnák ki a pénzt mert nekik az nem számít :)
14.
14.
nemfontos
#13: A következőt lehet olvasni a microsoft weboldalán:

"Vásárolja meg első havi előfizetését ennyiért: 300,00 HUF"

Alatta pedig azt, hogy

"4 190,00 HUF/hónap*"

Még lejjebb pedig azt, hogy

"*A promóciós időszak leteltével az előfizetés díját továbbra is a szokásos áron és a kiválasztott időszakra számítjuk fel, hacsak le nem mondja az előfizetést a Microsoft-fiókban. Az esetleges árváltozások előtt értesíteni fogjuk."

Tehát egy hónapig valóban filléres, utána nem filléres. Sőt, a 4190ft -os ár, az kifejezetten magas. Igen, még létezik egy darabig a gold átalakítós trükk egyszer. Aztán az sem. Viszont már ez a megoldás sem filléres, mert annál sokkal többe kerül.

Akkor lenne filléres, ha lenne a microsoft oldalán egy gomb, hogy "vedd meg a 12 havi gamepass ultimate előfizetést 3600ft -ért". Na akkor valóban filléres volna. Amíg ez a gomb nincs ott, addig nem az.
13.
13.
crytek
#12: Akit érdekel a dolog azoknak filléres a többi meg az utcára is szórhatná a pénzt az se hatná meg :)
12.
12.
nemfontos
#9: Messze nem filléres az a gamepass kivéve a kezdő akciót.
11.
11.
crytek
#10: Forza? Az barátom ott van és játszható a game pass ultimate-el... Battlefieldről meg soha egyetlen szó sem esett senki részéről hogy game passos lesz. Valamit nagyon benéztél.

9.
9.
crytek
#7: Egy demó egy lego cucc + egy olyan game ami ott a filléres game passba is és gépse kell hozzá mert felhőben tolható.
Ez bőven a gáz felhozatal

De a ms-é is hasonlóan gáz

Orcs Must Die -ez ami ér valamit
The Escapists - hulladék
Tropico 5 -meh
Insanely Twisted Shadow Planet -pff

De nyilván kinek mi. A ms-nál mondjuk érhető hogy képtelenek már hónapok óta értelmes és vagy normális AAA vagy aközeli címeket adni mert only game pass az amit nagyon tolnak. Nem is értem miért nem tették már az egész backward palettát bele a game pass könyvtárba :)
7.
7.
GemForge
#6: Sztem magasan üti a Ms pakkját, ami a Goldot illeti. Ha már a Box egyéb szolgáltatását (GP) is idevesszük, akkor persze egyre gyérebb, amit ez a havi 3 játék fel tud mutatni, de azért egy egy éves AAA-s exkluzív az nem olyan rossz, mint ahogyan a Mortal Shell sem. Én nem dobom el magam egyiktől sem, de azért ez objektív nézőpontból szemlélve a dolgot enyhe túlzás ezeket "ótvar"-nak nevezni.
6.
6.
crytek
Végre egységesen ótvar a ms havi pakkjával
5.
5.
Gerzson95
Ezt a godfallt még az ellenségemnek se kivánnám. XD
4.
4.
Balu1989
3.
3.
GemForge
Pont elég belőle ennyi szvsz. Ha meg annyira tuti (amit nem hiszek, hisz Gearbox), akkor meg update... ne legyünk telhetetlenek. :)
2.
2.
maktub
#1: Azt azért nem árt tudni, hogy egy lebutított verzió kerül be a plusba.
1.
1.
GemForge
A Godfall eddig kimaradt. Eddig. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...