Jókora frissítést kapott a Battlefield 2042

  • Írta: szlav
  • 2021. december 2.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE megígérte, hogy még decemberben jókora vérfrissítést kap a Battlefield 2042, és úgy tűnik, nem is halogatták nagyon a dolgot. Ma reggel már élesedett is update - lássuk, mi van benne!

Ahogy azt a tesztünkben is leírtuk, bőven van mit csiszolni a Battlefield 2042-n, szerencsére azonban a DICE nem halogatja a javításokat. Ma délelőtt megérkezett a nagyszabású online lövölde hármas számú frissítése. A hivatalos patch note-okat átfutva láthatjuk, hogy a frissítés rengeteg olyan kisebb és nagyobb újdonságot hoz magával, amelyek a komplett játék kétes állapotát ugyan valószínűleg nem hozzák teljesen rendbe, mindenképp egy határozott lépést jelentenek a pozitív irányba.

Az ilyenkor várható hibajavítások és balanszolás mellett több mint 150 változtatás éri a Battlefield 2042 gyakran kritizált térképeit. Ezekről ugyan nem árult el pontos részleteket a fejlesztőcsapat, azt megtudhattuk, hogy futottak egy kört a felhasználói felülettel is: ha minden jól megy, mostantól jelentősen kézre állóbb lesz a loadoutok és a fegyvereink testreszabása. Ezen felül a DICE bevezette a heti kihívásokat is, amelyek teljesítése megkönnyíti majd a fejlődést.

Komoly újdonságokat kapott a Portal is, a Battlefield 2042 legvadabb játékmódja. A DICE egy sor új sablonnal bővítette az eszköztárat: a járműves Team Deathmatch sémájának köszönhetően például jóval egyszerűbb lesz olyan játékokat készítenünk, amelyek teljesen nélkülözik a gyalogos harcot. A klasszikus Gun Game mintájára kaptunk egy Gun Master nevezetű sablont is, illetve egy Infectiont, ami a különféle zombimódoknak ágyazhat majd meg.

2.
2.
vanpear
#1: 2042-ben kellett volna kiadni.
1.
1.
Fooxfire
Adták volna ki 2022-ben .... Kár hogy a marketing team ekkora befolyással van a játék release date-re... És a sok hülye ember a DICE csapatot okolja... Sajnos rakás sz.. az egész még patch után is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...