Az új Battlefield-rész egy hero shooter lesz?

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 5.
  • Pletyka
Link másolása
A Battlefield-témában mindig jól értesült Tom Henderson a Twitter-oldalán arról számolt be, hogy információi szerint a Battlefield-sorozat következő felvonása elmozdulna a hero shootereket jellemző irányba.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Battlefield-sorozat következő felvonása elmozdul a hero shooterekre jellemző irányba. Mindezt az a Tom Henderson szellőztette meg, aki mindig jól értesült, ha Battlefield-hírekről van szó. Henderson azt is elárulta, hogy az új irányvonal nem azt jelenti, hogy a DICE kukázná a specialistákat. Sőt, az alapkoncepció nem nem változna, a specialisták is maradnak, csak sokkal több képességet és tulajdonságot kapnának.

Henderson úgy tudja, az Electronic Arts és a DICE eredetileg már a Battlefield 2042 esetében is azt tervezte, hogy összemossa a battle royale-játékok és a hero shooterek műfaji sajátosságait, csak ezt nem igazán sikerült megoldania a svéd stúdiónak.

A Battlefield 2042 azonban a negatív kritika ellenére nagyon jól teljesít eddig a kasszáknál, így a most bejelentett változások valószínűleg nem a drasztikus átalakításokat fogják szolgálni.

Henderson ugyanis egy másik Twitter-bejegyzésben elárulta, hogy a Battlefield 2042 a sorozat egyik legjobb rajtját produkálta. Ez számokra lefordítva azt jelenti, hogy az új epizódot az első hetében közel 4,23 millió játékos szerezte be, és ezzel csak a Battlefield 3 tudta megelőzni, azt ugyanis 4,68 millió példányban értékesítették a megjelenése hetében. A bronzérmes pedig a Battlefield 1 a maga 3,46 milliós első hetes eladásaival.

2.
2.
Csoki80
#1: egy buksza bezárul három másik kinyílik :-D
1.
1.
Zisten
Ha az a cél, hogy elveszítsék a régi veteránokat, akkor jól haladnak a fejlesztések, mert engem elveszítenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...