Befutott a PC-s God of War gépigénye

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 8.
  • Gépigény
Link másolása
Januárban PC-re is megjelenik a God of War-sorozat legutóbbi epizódja, amiben Kratos és Atreus változatos megpróbáltatásait élhetjük át a skandináv mitológia isteneivel szemben.

Ahogy arról korábban már megemlékeztünk, 2022. január 14-én jelenik meg PC-re is a God of War-sorozat legutóbbi felvonása, ami jövőre egyébként folytatással is jelentkezik PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. A PC-s verzióba beletettek minden földi jót, amit ki lehet sajtolni a számítógépekből, így kapunk 4K-s felbontást, korlátlan framerate-et, valamint az új verzió magasabb felbontású árnyékokkal, javított tükröződéssel (SSR) és GTAO, illetve SSDO bevilágítási opciókkal gyönyörködteti majd a szemünket. A port mindezek mellett támogatja majd az ultrawide monitorokat is.

A magas felbontás azonban nem kell, hogy a teljesítmény rovására menjen, ugyanis a játékban teljes integrációt kap az NVIDIA DLSS technológiája - ehhez persze RTX-szériás videokártyára lesz szükségünk. Szintén jelen lesz egyébként az NVIDIA Reflex megoldása, amellyel minimalizálhatjuk a reakcióidőnket a legkeményebb valkűrök ellen. Ami pedig az irányítást illeti: az egér-billentyűzet kombó nyilvánvalóan adott, de a DualShock 4 és a DualSense mellett a játék számos egyéb kontrollert is támogat majd.

A különböző PC-s újdonságokat most egy videóban gyűjtötte össze a Sony, miközben a játék pontos rendszerkövetelményéről is lerántották a leplet.

13.
13.
nemfontos
#9: Hát ha van megfelelő cuccod akkor nyilván játszod azon
12.
12.
markoci555
Horizon Zero Dawn-t sikerült közepesen szép grafikával futtatnom, és néhány keményebb helyen nagyon jól végezte a dolgát az a kiegyenlítős dolog, megtartotta a 60fps-t, egy kis felbontáscsökkentés áráért, remélem itt is valami ilyesmit sikerül összehoznom, mert a videókártya árak miatt a gépújítás felejtős
11.
11.
Verte meg  a rivotrill
#10: 60 FPS el az igazi ez minimum ....
10.
10.
xanatos0911
#4: Hat én ezzel nem igazán tudok egyetérteni… PS4 Slimen próbáltam ismerősnél és nekem nagyon zavaró volt. Vagy a 30 FPS nem volt 30, vagy a frametime/pacing nem volt korrekt. A TLoU 2 is 30 FPS de az teljesen simán ment, ellenben ez a játék számomra valamiért borzalmas volt. Ráadásul könnyen észrevehető, mert borzasztóan inkonzisztens.
9.
9.
Metrox
#4: Miért kéne másik vga-t vennem ha high-on elfutna a játék? Megspóroltam egy ps4-es árát így :D
8.
8.
nemfontos
#7: Bár mire megjelenne a PC s gow addigra megerkezik a ps5 is
7.
7.
nemfontos
#6: Ez így van de kapni egyelőre nem lehet illetve egy játék alá az olcsó ps4 is jó.
6.
6.
crytek
#4: Kifutó szart minek már?Ott a ps5 az is bőven értelmes vga ár alatt van
5.
5.
nemfontos
#4: A vga árából akár 10 et is tudtok venni
4.
4.
nemfontos
Inkább vegyétek alá egy olcsó ps4 et használtan és készen vagytok
3.
3.
hedzsooo
Osszes PS - Sony cim korrektul volt eddig PC-re kiadva, nem meglepo igy, de jo latni
2.
2.
Neo1989
1.
1.
C0m1n65un
Annyira nem is vészes. Sokkal rosszabbra számítottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...