Assassin's Creed: Valhalla - fontos frissítés érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 9.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten jelentős frissítés érkezik az Assassin's Creed: Valhallához, amely alaposan leredukálja a játék méretét, és így javít a teljesítményén is. A rossz hír az, hogy emiatt újra le kell töltenünk a teljes címet.

A Ubisoft az Assassin's Creed: Valhalla további bővíthetősége érdekében úgy döntött, hogy a jövő héten érkező 1.4.1-es frissítéssel "újrastrukturálja" a játék fájljait, így az ennek köszönhetően lényegesen kevesebb helyet foglal majd el a PC-nk vagy a konzolunk tárhelyén, és teljesítmény tekintetében is meglovasodik: az update-et követően rövidülnek a töltési idők, hatékonyabbá válik az adatáramlás, és úgy általában is jobban fut majd a cím.

A pontos részleteket későbbre ígérte a Ubisoft, arra azonban már most felhívta a figyelmet, hogy az 1.4.1-es frissítéssel újra le kell töltenünk a teljes alapjátékot - vagyis a kiegészítőket ez nem érinti. Ez a PC esetében 78, a PS4-en 67, a PS5-ön 40, az Xbox One-on 62, míg az Xbox Series-konzolokon 71 GB-os letöltést jelent, ami után a játék rendre 77, 75, 77, 63, illetve 72 GB-ot foglal majd el a tárhelyünkön. A megtakarított szabad hely 34, 30, 13, 30, illetve 44 GB lesz.

A legutóbbi pletykák szerint egyébként a magyar idő szerint péntek hajnalban esedékes The Game Awardson mutatkozhat majd be az Assassin's Creed: Valhalla következő DLC-je, amely stílusában a God of Warra hajaz majd.

2.
2.
petymeg2033
#1: Az csak a letöltés mérete. Utána a tárhelyfoglalás már közelebb van
PS4: 75GB
PS5: 77GB
Azt gyanítom, hogy PS5-nél több fájl maradhat érintetlen, ezért nem kell mindent újra letölteni.
1.
1.
KopyAti
A ps4 67, a ps5 40. Ez meg hogy lehet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...