Készülőben a következő Riddick játék

  • Írta: skiz0
  • 2007. május 19.
  • Pletyka
Link másolása
Egy pletyka terjeng az interneten, miszerint az előző Riddick epizódot is jegyző Starbreeze műhelyében már javában készítik a game folytatását.
Egy pletyka terjeng az interneten, miszerint az előző Riddick epizódot is jegyző Starbreeze műhelyében már javában készítik a game folytatását.

A jelenleg a The Darkness-en munkálkodó Starbreeze sajnos bejelenteni még nem jelentette be a következő Riddick részt, de már szinte biztosra vehető, hogy a neten terjengő szóbeszéd igaz. Az új Riddick játék az Assault on Dark Athena alcímet viseli, mely kizárólag PS3-ra és X360-ra készül. Viszont ne tévesszük össze a nem régiben bejelentett Escapes from Butcher Bay remake-kel, mely szintén next-gen konzolokra jelenik meg. Ugyanis a fentebb említett cím egy vadonatúj gamma lesz: egy teljesen új történet újabb pályákkal, küldetésekkel, és továbbfejlesztett multiplayer lehetőségekkel. A fejlesztők természetesen a grafikát sem hagyják érintetlenül; a next-gen elvárásoknak megfelelően jó nagy tupírozáson esik majd át a hírhedt elődhöz képest. A pletyka szerint a hivatalos bejelentés a jövő héten várható. Várjuk az újabb információkat illetve képeket!
Maradjatok velünk továbbra is! ;)

10.
10.
felegyi
Nekem mind2 film bejött!A játék egyszerűen kivválló volt!Vagy 4x végigvittem!
9.
9.
CULO
Sztem a film nagyon jó volt...nekem viszont a játék nem tetszett annyira! Végigvittem egyszer és annyi! Kíváncsi leszek a következőre :P
8.
8.
user1
A film életem egyik legunalmasabb, legérdektelenebb scifi alkotása volt. Rettentően eröltetett, és semmitmondó történet, pocsék színészek, és megvalósítás. Ez mindkét részre vonatkozik. A játék viszont remek volt. Izgalmas, fordulatos, nem csak "megyek és lövök" taktika kellett hozzá, és még szép is volt. A közelharc is egész kellemesre sikerült. Jöhet a fojtatás. Csak még egy ilyen béna filmet ne készítsenek belőle....:)
7.
7.
Myko Alto
A hírt olvasván megnéztem a Riddicket, szép HDDVD ripben... nem is tudom gyerekek, de ez a film még mindig ott van a szeren :) Kedvet is kaptam a BB-hez :)
6.
6.
felegyi
Ez csak egy pletyka,akkor honnan tudják hogy NEM LESZ PC-re???
5.
5.
General Thomas
No PC...ha lesz is akkor elég későn...bár ami a Butcher Baynél is volt...hát ki tudja..
4.
4.
Wes Craven
Nagyon szeretném látni PC-n is. A BB fantasztikus volt, rengetegszer végig vittem, imádtam :)

Várom a folytatást !
3.
3.
felegyi
ÁÁ!Szerintem lesz PC-re is!Mindíg úgy kezdődik hogy PS3 és Xbox 360-ra lesz kizárólag!
2.
2.
TheSuffering
1.
1.
Pukhi-zik
várjuk várjuk bizony bizony..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...