Drágák lesznek a Square Enix PC-s játékai

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 12.
  • Hír
Link másolása
A kiadó a Final Fantasy VII Remake és a Forspoken PC-s változatainál is lekövette a konzolos árszabást, ami Európában 80 eurós indulóárat jelent az Epic Games Store és a Steam felületén.

Csupa jó hírt hozott a The Game Awards, megtudtuk ugyanis, hogy jövő héten PC-re is megjelenik a Final Fantasy VII Remake - Intergrade, míg a Forspoken megkapta a napra pontos premierdátumát. Üröm az örömben, hogy kiderült: mindkét játék elég húzós áron érkezik majd számítógépekre.

A Final Fantasy VII Remake - Intergrade és a Forspoken ugyanis látszólag a konzolos árszabásnak megfelelő (és a megszokottnál drágább) 80 eurós/65 fontos/70 dolláros áron landol a digitális üzletekben: az előbbi kizárólag az Epic Games Store-ban lesz kapható, míg az utóbbit a Steamen is megtaláljuk majd. Ez ráadásul csak az indulóár, vagyis a gyűjtői változatokért még többet kell fizetnünk.

Azt még nem tudjuk, hogy a dobozos változatra - már amelyik játéknál lesz ilyen - mindez hogyan fordul majd le hazai viszonylatban. A PC-s Final Fantasy VII Remake - Intergrade december 16-án, a Forspoken május 24-én jelenik meg.

7.
7.
crytek
#6: A Sony félében....coming soon
6.
6.
nemfontos
#1: melyik gamepass -ban van a final fantasy VII remake?
5.
5.
Heldengeist
Hát akkor majd megveszem 3-5 év múlva. Egy jó játék ugyanolyan jó lesz akkor is. PC-n nincs realitása ennek a hülye árazásnak. Konzolon a dobozost fél év múlva töredék áron meg lehet venni használtan, a japánok meg nagyon nem szeretnek leárazni. A Nier Automata normál ára csak mostanában ment le 40€-ra, a Sekiro még minding 60€ a Nioh meg 50€, amikor épp nincs sale (bár sokszor akkor sem árazzák le). Nekem akkor is max 30-at ér egy jó játék, ha 100-ért kínálják, viszont nagyon türelmes ember vagyok.
4.
4.
markoci555
ez van gyerekek, betört az infláció a remaster meg rebootok tájára is :D
ott a probléma hogy ezt meg fogja venni nagyon sok gyökér, ezzel támogatva ezt, mert nekik futja rá
engem most nagyon hidegen hagy, mert FF, de tényleg továbbgyűrűzhet ez másfele
3.
3.
XuChi
Én befejeztem a játszást. Ennyiért inkább a motoromra veszek új gumikat, fékbetétet, stb és élvezem a szabadságot. Nem fogok a szobában rohadni és kockulni többet.
2.
2.
C0m1n65un
Számomra ez maximum csak akkor válik érdekessé, ha ezt a többiek is átveszik, ami valószínűleg meg is fog történni.
Legalább ennyi pénzért majd kapnak az emberek rendes frissítéseket a játékokhoz? Tudtommal az sem az erőssége ennek a cégnek.
1.
1.
crytek
Bundle + cd kulcsozás + game pass = nincs agyalás az árakon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...