Felhős demót kapott az A Plague Tale: Innocence

  • Írta: gorien
  • 2021. december 15.
  • Letöltés
Link másolása
Ha egész eddig nem tudtad eldönteni, érdemes-e belekezdeni az A Plague Tale: Innocence-be (aminek jövőre folytatása is jön), akkor a Focus Entertainment most lehetőséget nyújt, hogy egy böngészős, felhőalapú demóban tégy próbát vele.

Nemrég a The Game Awards alkalmából gameplay előzetest kapott az A Plague Tale: Requiem, a kiadó Focus Entertainment pedig úgy döntött, ennek örömére ismét megpróbálja nagyobb közönséghez eljuttatni az első részt. Idén az A Plague Tale: Innocence már újgenerációs konzolokra és Nintendo Switchre is eltalált, még Epic-ajándék is volt, de ha valaki még így sem érzett hozzá kedvet, a kedvükért felhős demó formájában is kipróbálhatóvá vált.

Ehhez nem kell mást tenni, mint böngészőben ellátogatni a Focus áruházának weboldalára, ahol letöltés és minden egyéb kötelezettség nélkül már élvezhetjük is az A Plague Tale világát – igaz, csak az első fejezet, azaz durván ötven perc erejéig, ez azonban épp elég, hogy megismerjük Amica és Hugo szívszorító történetének kezdetét. A lehetőség azonban nem marad meg örökké: a demóval 2022. január 9-ig játszhatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...