Több új projekten dolgozik a Psychonauts 2 csapata

  • Írta: szlav
  • 2021. december 21.
  • Hír
Link másolása
A Psychonauts 2 sikerei meghozták a kellő lendületet a Double Fine háza táján. Tim Schafer több részlegre osztotta a csapatát, hogy teret engedjen számos új ötletnek és a kísérletezésnek.

Igazán büszke lehet a Psychonauts 2-re a Double Fine Productions csapata. Az agyzsibbasztó platformer óriási sikert aratott a játékosok és a kritikusok körében egyaránt, megszerezte az év legjobb Xbox-játéka címet a Golden Joystick díjátadóján, és még a The Game Awards kategóriái közt is bezsákolt néhány jelölést. Úgy tűnik, mindez megadta a kellő motivációt Tim Schafer bandájának, a stúdió ugyanis bejelentette, hogy alaposan felpörgetik a játékgyártást.

Pontos részleteket persze egyelőre nem tudtunk meg, annyi azonban világos, hogy házon belül több kisebb csapatra oszlott a fejlesztőbrigád, mégpedig annak érdekében, hogy kipróbálhassanak egyszerre számos új projektötletet. A stúdió közleménye szerint új vizuális stílusokkal, játékmeneti újdonságokkal és a csapattól már szinte elvárt vad ötletekkel kísérleteznek jelenleg - idővel meglátjuk, hogy mi sül ki ezekből.

Eközben persze a stúdió nem feledkezett meg magáról a Psychonauts 2-ről sem. A Macre és Linuxra szánt portok és a soundtrack hiányzó felvonásai továbbra is úton vannak, csakúgy mint az a dokumentumfilm, amely több mint hatévnyi videóanyagot felhasználva meséli el a Psychonauts 2 fejlesztésének történetét - ezért a filmért egyébként a 2 Player Productions felel.

4.
4.
Őrnagy
#3: Ja, bocs. Én már úgy vagyok, hogy mindenkinek xboxa van :D
3.
3.
Darksiders84
#2: Jó akinek az van nekem speciál Ps amit elfelejtettem írni ,de ahogy írod Xboxon nyilván nem érdekelne dobozos.
2.
2.
Őrnagy
#1: Mivel a GP tartalmazza, elég előfizetni a legrövidebb időszakra, és végigjátszani. Nem tudom, hányan vennének lemezest.
1.
1.
Darksiders84
Jöhetne lemezes verzió is hamár ennyire sikeres lett. Érdekes a Kenaból tudtak megjelenés után nem évekkel később csak pár hónapra rá .
Vagy lehet mégse annyira sok a kereslet iránta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...