God of War - ezt tudja az NVIDIA Reflex

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 5.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a PC-s God of War megjelenése, Kratos számítógépes skandináv kitérője pedig minden földi jóval megtámogatva érkezik majd. Így például az NVIDIA Reflex is elérhető lesz, amivel minimalizálhatjuk majd a reakcióidőnket.

A God of War PC-s változatának rendszerkövetelményéről már korábban megemlékeztünk, de arról is beszámoltunk már, hogy a számítógépes átirat lényegében minden jól hangzó technológiát megkap majd. 

Vagyis a mostanra kötelező 4K-s felbontás és a korlátlan framerate biztosítása mellett a PC-s rajongók olyan extrákat is bekapcsolhatnak mind, az SSR, a GTAO, az SSDO vagy a DLSS. Emellett az NVIDIA Reflex megoldás is helyet kap majd, amellyel minimalizálhatjuk a reakcióidőnket a legkeményebb valkűrök ellen. Ez utóbbit most meg is nézhetjük élesben, az NVIDIA ugyanis egy nyúlfarknyi játékmenet-videóban igyekszik bemutatni, mit is nyerünk a technológia alkalmazásával.

A God of War 2022. január 14-én érkezik meg PC-re, így mindenkinek lesz ideje felkészülni a Ragnarök érkezésére.

2.
2.
markoci555
És ez pontosan most mit ér? Egy ilyen bemutató videóval ki lehet törölni gyakorlatilag... aki beállítja hogy vsync off és 60fps fölé megy, ott már kb nincs más akadályozó tényező csak maga a játékos reflexei
1.
1.
hedzsooo
Varos, eros kezdese az evnek PC-n! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...