Dying Light 2 - ütősen néz ki bekapcsolt RTX-szel

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 7.
  • Videó
Az NVIDIA minden alkalmat megragad, hogy bemutassa, hogyan is festenek azok a játékok, amelyek támogatják a különböző technológiáikat. A Dying Light 2 egészen eszementül fest.

Ugyan a Dying Light 2: Stay Human fejlesztése nem volt problémamentes, hamarosan mégis révbe ér a fejlesztés, hiszen már a nyakunkon van a folytatás megjelenése, aminek a PC-s kiadása egészen pazarul néz ki. Ha az NVIDIA erősebb kártyáinak valamelyikével rendelkezel, akkor jó hírünk van, mert a játék az összes jól hangzó technológiai újdonságot támogatni fogja, így lesz RTX- és DLSS-támogatás is, aminek végeredményét a lentebb látható videó tökéletesen visszaadja.

A játék 2022. február 4-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre jelenik majd meg - a hibridkonzolon a felhős változatot játszhatjuk majd. A gépigényt ide kattintva tudjátok megtekinteni.

1.
1.
Gpety
Azért igazán megadhatták volna az RT-s beállításokhoz is milyen AMD VGA kell majd. Nagyon úgy néz ki, hogy ez a játék annyira zöld, hogy nem sok esélyem lesz, pedig az első részt szerettem, ez is érdekelne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...