Újabb Pixar-film tart a Disney Plusra

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney bejelentette, hogy a következő Pixar-film is egyből a Disney Plus kínálatában debütál - már ahol ez lehetséges persze. A döntés hátterében nem meglepő módon a koronavírus-járvány áll.

Már a harmadik évünket tapossuk a koronavírus-járvány társaságában, de még mindig ugyanazokat a köröket futjuk: a Disney bejelentette, hogy a Pixar következő filmje, a Turning Red (itthon: Pirula Panda) is egyből a Disney Plus kínálatában debütál március 11-én. Ez persze ránk most sem vonatkozik, hiszen a szolgáltatás nem elérhető nálunk - mi továbbra is mozipremierrel számolhatunk.

A Disney közleménye szerint "rugalmasnak kellett lenniük" a premier kapcsán, a mozik forgalma ugyanis - különösen a családi filmek esetében - még mindig nem olyan, mint a járvány előtt - azt meg már mi tesszük hozzá, hogy a világ többi részéhez hasonlóan az első számú piacnak számító USA-ban is megugrott a fertőzésszám. A Pixar egyébként különösen szerencsétlen helyzetben van, hiszen az előző két filmjét, a Soult és a Lucát is a Disney Plusra száműzte a cég.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...