Gyakori kérdések

Mi ez az egész?

A Gamekapocs 2000 óta működő online játékmagazin, ahol napi szinten beszámolunk a legfrissebb hírekről, eseményekről, valamint hozzáértő íróink letesztelik a legújabb játékokat. Az elmúlt években született több ezer cikk a garancia arra, hogy van tapasztalatunk tesztelésben, és biztosíthatunk afelől, hogy csak minőségi, részrehajlás nélküli cikkeket jelentetünk meg.

Hol lehet titeket elérni?

A Kapcsolat oldalon találhatod a stábtagok nevét és email címét. Sajtóközleményeket az info@gamekapocs.hu-ra várunk.

Kötelező regisztrálnom?

Egyáltalán nem, ha csak olvani szeretnél, azt regisztráció nélkül is megteheted.

Akkor mégis miért érdemes regisztrálni?

Elég sok minden miatt! Tagja lehetsz a közel 70 ezer főt számláló Gamekapocs közösségnek, kommentelhetsz, blogot vezethetsz, galériád lehet, ismerkedhetsz, barátkozhatsz, követheted a kedvenc játékaid frissítéseit, pontot gyűjthetsz, szintet léphetsz, stb, stb... Huh, hát ez jó sok minden :) Próbáld ki te is, regisztrálj! Csak 2 perc az egész és teljesen ingyen van.

Ki regisztrálhat?

Bárki, aki be tudja tartani a felhasználási feltételeket.

Mi az a felhasználói név (nick)?

Ezzel a névvel jelentkezel be az oldalra, és ezt látja a többi látogató is. NE az igazi neved és NE az e-mail címed add meg, hanem egy általad kitalált, egyedi fantázianevet! Pl. KisFarkas, vagy JooCii12, ilyesmi.

Milyen megkötések vannak a felhasználói névvel kapcsolatban?

Minden nick névegyedi, nem szerepelhet két ugyanolyan nevű felhasználó a rendszerben. A névben nem használhatsz különleges karaktereket, csak az angol ABC kis- és nagybetűit, számokat, szóközt és kötőjelet.

Utólag módosíthatom felhasználói nevem?

Nem, sajnos erre nincs lehetőség. Tehát jól válaszd ki a neved!

Régen regisztráltam, elfelejtettem a jelszavam - mit tegyek?

Kattints az elfelejtett jelszó linkre, add meg azt az e-mail címet, amivel regisztráltál, és küldünk neked egy új jelszót.

És ha nem emlékszem az e-mail címemre sem?

Akkor írj nekünk, és segítünk.

Biztosan tudom, hogy mi a jelszavam, mégsem enged be a rendszer - mit tegyek?

Odafigyelünk az adataid biztonságára, titkosítva tároljuk a jelszavad. 2010 nyarán azonban megújult a Gamekapocs, ezzel együtt a titkosítási eljárást is lecseréltük egy biztonságosabbra. Mivel nem tudjuk az igazi jelszavad, ezért nem is tudtuk azt automatikusan átalakítani, valószínűleg ez okozhatja tehát a problémát. A megoldás: látogass el a jelszócsere oldalra, és add meg újra (vagy változtasd meg) a jelszavad.

Nem találod itt a választ?

Habár a Segítség oldalt folyamatosan bővítjük, tudjuk, hogy vannak még megválaszolatlan kérdések. Ezért nyugodtan írj nekünk