Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Moon Knight sorozatkritika

Steven Grant, a múzeumi ajándékboltos emlékezetkiesésekkel küzd. Rádöbben azonban, hogy amit ő alvajárásnak hisz, olyankor valójában Holdlovagként küzd a gonoszság ellen egy ősi egyiptomi isten parancsára.

Doctor Strange az őrület multiverzumában filmkritika

Amikor a halálos veszélyben lévő, dimenziókon átutazni képes America Chavez felbukkan Stephen Strange világában, a mágikus doktor a védelmére vállalkozik. Ezzel azonban az egész multiverzum sorsát megpecsételheti.

Thor: A mennydörgés istennője képregénykritika

Thor Odinson egy fülébe súgott szörnyű titok után méltatlanná vált az isteni erejű fegyver, a Mjölnir forgatására, de az univerzum nem sokáig marad védtelen. Egy titokzatos nő felemeli a pörölyt, így elnyeri a mennydörgés istenének erejét a múlt évtized egyik legjobb Marvel-képregényében.

Batman: Az utolsó lovag a Földön képregénykritika

A méltán népszerű Scott Snyder/Greg Capullo páros három évvel a New 52-es Batman-képregénysorozat után újra összeállt, hogy pontot tegyenek saját Denevéremberük történetének a végére.

Sonic, a sündisznó 2 filmkritika

A Sega villámgyors sünije második alkalommal száguld be a mozitermekbe, ám most az egész világ sorsa múlik rajta. Ráadásul ezúttal Sonic nem az egyetlen idegen a Földön: Tails és Knuckles felbukkanása is bonyolítja a helyzetet.

Pam & Tommy sorozatkritika

Hollywood leporolta a kilencvenes évek egyik legnagyobb celeb-botrányát, hogy ezzel elégtételt szolgáltasson Pamela Andersonnak. A végeredmény remek, de majd harminc esztendővel később mégis mi szükség volt erre?

Az Adam-projekt filmkritika

Ryan Reynolds és Shawn Levy második közös filmjének legnagyobb erénye, hogy nem akar mást, csak szórakoztatni, és ez szerencsére kifejezetten jól megy neki. Ráadásul végre egy film, aminek nem kell maratoni hosszúság, hogy mesélni tudjon.

Batman filmkritika

Gotham önjelölt bíráskodója egyszerre a bosszú és a remény megtestesítője. A korrupciótól fuldokló város számára lehet még ok a bizakodásra, de ekkor felbukkan Rébusz, aki eddig ismeretlen, mocskos titkokról rántja le a leplet.