Norland - királyságszimulátor a Rimworld nyomán

  • Írta: gorien
  • 2022. január 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Norlandben egy középkori királyság irányítása lesz a feladatunk. Ahogy a helyi nemeseket terelgetjük, újabb és újabb történetek szökkennek szárba háborúról, szerelemről, fejlődésről, kalandokról.

A Long Jaunt csapatát olyan játékok ihlették a Norland elkészítésére, mint a Crusader Kings, a Caesar vagy a Rimworld – felépítésében különösen az utóbbiból merít sokat. Ahogy a Ludeon Studios sci-fi szimulátorában, úgy a Norlandben is közvetve befolyásolhatjuk egy csoport túlélését, miközben a mesterséges intelligencia történeteket sző az események alapján.

Egy középkori királyság nemesi családjának tagjait fogjuk irányítani, akik a parancsaink alapján vagy épp azok ellenében komplex kapcsolati hálót építhetnek ki a Norland figuráival: szerelem, barátság, gyűlölet, irigység, árulás, minden benne van a pakliban. Miközben próbáljuk kordában tartani a pórnépet, külső ellenségekkel is szembe kell néznünk, de akár szövetségeket is köthetünk – mi döntünk, hogy technikai vívmányokkal, ravasz ígéretekkel vagy vasmarokkal szeretnénk uralkodni.

A Norland 2022 őszén fog megjelenni PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...